Megvan a Jack Reacher sorozat főszereplője!

Lee Child bestseller regényei alapján készült el Tom Cruise két akció-krimije, a Jack Reacher és a Jack Reacher: Nincs visszaút. A két mozifilm vegyes fogadtatásban részesült, de ez nem akadály az Amazon számára, hogy sorozat formájában indítsa újra a franchise-t. És most már azt is tudni lehet, hogy ki lesz a cím- és főszereplő.

A könyvek rajongói közül sokan kritizálták annak idején a két mozifilmet azért, mert Tom Cruise volt bennük a főszereplő. Bármekkora színészlegendáról is van szó, aki minden kaszkadőrmutatványt szeret maga megcsinálni, sosem a kipattintott fizikumáról volt híres. Márpedig a regényekben Jack Reacher pont egy ilyen jellegű karakter.

Ezért lehet e rajongók számára örömteli a hír, hogy a sorozat forgatókönyvét író, és a produceri feladatokat is ellátó Nick Santora választása Alan Ritchsonra esett. Ritchson ugyanis 183 cm magas, és mellé 106 kg színtiszta izom. A színész így már sokkal jobban hasonlít majd fizikumában a regényekben leírt karakterre.

A sorozat első évada az első kötetet, a The Killing Floort dolgozza majd fel, és a hírek szerint a regények írója, Lee Child is mint producer vesz részt a forgatásokon, hogy tanácsaival segítse a munkát.

Alan Ritchson talán nem tartozik még a leghíresebb hollywoodi sztárok táborába, de karrierje során eddig olyan sorozatokban szerepelt, mint a Fekete tükör, az Új csaj, A holnap legendái, a Brooklyn 99: Nem százas körzet vagy épp a Titánok.