Megvan az új Batman-film rendezője, ő most a szuperhős zsáner nagy ígérete

James Gunn és Peter Safran vezetése alatt új irányt vesz a jövőben a DCEU. A páros már bejelentette, hogy Superman karakterét egész biztosan új alapokra helyezik majd, most pedig egy új Batman-produkciót belengettek.

A projekthez máris sikerült Andy Muschietti rendezőt, aki korábban a napokban debütált Flash című filmen is dolgozott. A projekt a Grant Morrison által írt képregénysorozaton alapul, amelyet Gunn januárban "kivételesen meghatározónak" nevezett a DC univerzumban. A Batman: The Brave and the Bold című filmben egy egész család játszik majd főszerepet, amelyben Bruce Wayne és fia, Damian együtt veszik fel a harcot a bűnözéssel szemben.

“Láttuk a 'The Flash'-t még azelőtt, hogy átvettük volna a DC Studios irányítását, és tudtuk, hogy nem csak egy látnok rendező kezében vagyunk, hanem egy hatalmas DC-rajongóéban is” - nyilatkozta Gunn és Safran a Variety magazinnak.

“Amikor eljött az ideje, hogy rendezőt találjunk a filmhez, csak egy választásunk volt. Szerencsére Andy igent mondott. Barbara leszerződött velünk a produceri feladatra, és máris útnak indultunk. Ők egy rendkívüli csapat, és nem is lehetne jobb és inspirálóbb partnerünk, amikor belevágunk ebbe az izgalmas új kalandba a DCU-ban” - tette hozzá a páros.

A projektnek egyelőre még nincs forgatókönyvírója, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy az 1997-es Batman és Robin óta ez lesz az első olyan élőszereplős produkció, amelyben Robin is felbukkan.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»