Megvan, melyik nap startol Magyarországon az HBO MAX, kiderült a havidíj összege is

Az HBO Max, a WarnerMedia prémium streamingszolgáltatása 2022. március 8-tól érhető el Magyarországon.

Az eddigi 1890 forintról az HBO Max ára havi 2390 forintra nő majd, de az eddigi előfizetéses ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 33%-os kedvezményt kapnak. Tehát az induláskor 1590 forintos havi díjjal vehetik igénybe a szolgáltatást. Ugyanilyen havidíjra számíthatank azok, aki március 31. előtt regisztrálnak. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt (amíg le nem mondják), a mindenkori havi díjból (amely változhat) 33% kedvezményt kapnak.

Március 31. után éves előfizetési konstrukciót is bevezet a szolgáltató, amely 12 havi elérést nyolchavi díj áráért biztosít. 

Az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatai és filmjei mellett a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után válnak majd elérhetővé, csak margóra jegyezzük meg, hogy ezek közé tartozik például a Mátrix: Feltámadások vagy a Dűne.

Az HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Peacemaker - Békeharcos és A farkas gyermekei, de a gyerekeknek szóló tartalmakban sem lesz hiány.