Menő vagy undorító? Most szó szerint érezheted Chris Hemsworth izzadtságát (videó)

A Netflix promóciós kampányt indított a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés 2 című filmhez, amelynek keretében a nézők testközelből ismerkedhetnek meg a színésszel. 

A június 16-án megjelent folytatásban Hemsworth és a rendező még egy lapáttal rápakolt az akcióra, és könnyen lehet, hogy a produkció a napokban bekerült a Netflix 10 legsikeresebb angol nyelvű eredeti filmje közé. 

A Netflix persze próbál a biztosra menni, és most egy reklámkampány keretében New Yorkban és Los Angelesben interaktív óriásplakátok segítségével az emberek megérinthetik a táblákat, melyekről szó szerint Hemsworth ‘izzadtsága’ csepeg. A promóciót bemutató videó vegyes reakciókat vált ki: undort és lelkesedést egyaránt, de összességében úgy tűnik, a reakciók nagyrészt pozitívak. Lásd a videót a cikkünk galériájában.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»