Ha rajongsz az olyan sorozatokért, mint a Tom Clancy: Jack Ryan vagy a Reacher, akkor érdemes megnézned az Amazon Prime Video legújabb sorozatát, A végső listat!

A Jack Carr azonos című bestseller regénye alapján készült A végső lista James Reece (Chris Pratt), tengerészgyalogos kommandós történetét követi nyomon, akinek szakasza egy nagy téttel bíró titkos küldetés során csapdába kerül. Az Amazon így ír sorozatáról: "Reece hazatér a családjához, ellentmondásos emlékekkel az átélt eseményekről, és mindez kérdéseket vet fel a bűnösségével kapcsolatban. Ahogy azonban új bizonyítékok kerülnek napvilágra, Reece felfedezi, hogy sötét erők dolgoznak ellene, veszélyeztetve nemcsak az ő életét, hanem azokét is, akiket szeret". A Taylor Kitsch, Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Patrick Schwarzenegger és Riley Keough főszereplésével készülő új sorozat hamarosan a Prime Videón is látható lesz.

Hogyan nézheted meg Chris Pratt új sorozatát? Nagyszerű kérdés. Itt van minden, amit tudnod kell.

MI A VÉGSŐ LISTA MEGJELENÉSI DÁTUMA?

A sorozat premierje a tervek szerint július 1-jén, pénteken lesz a Prime Videón.

HÁNY EPIZÓDBÓL ÁLL A VÉGSŐ LISTA 1. ÉVADA?

A The Terminal List első évada nyolc epizódból áll.

KIK SZEREPELNEK A VÉGSŐ LISTÁBAN?

A sorozatban Chris Pratt mellett Taylor Kitsch, Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough és Patrick Schwarzenegger játszik.

MIKOR KERÜL FEL A VÉGSŐ LISTA AZ AMAZONRA?

A Prime Video sorozatainak új epizódjai általában GMT 12:00-kor kerülnek fel a streaming szolgáltatásra, ami azt jelenti, hogy valószínűleg már június 30-án, csütörtökön, 20:00 órától ET (17:00 óra PT) nézhető A végső lista.

MI A VÉLEMÉNYE A KRITIKUSOKNAK?

A Rotten Tomatoes oldalán elég vegyes fogadtatásnak örvend a sorozat. Egyelőre az összesítés szerint 57 százalékon áll, de kapott hideget, meleget egyaránt. Így ír róla a Sydney Morning Herald kritikusa: „A sorozat hatásos, intrikával és érdekes szakmaisággal, még akkor is, ha Pratt nem épp egy borzasztóan magával ragadó főszereplő.” A negatív hangokat pedig a Variety egyik írója képviseli: „Ez egy szomorú, nyomorúságos darab, amit kétórás filmként is nehéz lenne elviselni, de megmagyarázhatatlan módon nyolc órásra lett felpörgetve.” Középút nem igazán van.

Ti adtok egy esélyt az akcióhőssé avanzsált egykori nagy komikusnak és új sorozatának?

akció | dráma | thriller

Egy volt tengerészgyalogos tiszt utánajár, hogy miért esett csapdába az egész szakasza egy nagy téttel bíró titkos küldetés során. Bár James visszatér a küldetésből, de... több»