A DC-nél komoly vérfrissítést terveznek, és könnyen meglehet, hogy a Fekete Párduc és a Creed: Apollo fia sztárja le az első afroamerikai Superman.

1978 óta három színész öltötte magára Superman vörös palástját, Christopher Reeve, Brandon Routh és Henry Cavill , vajon Michael B. Jordanen a sor?

Nos, ebben még nem lehetünk biztosak, azonban a Variety értesülései szerint a Warner/DC már tárgyalt a színésszel a dologról idén. Bár a projektet jelenleg is fejlesztik, 2023-nál hamarabb azonban biztosan nem várható a premier.

Ha tippelnünk kéne, és a DC valóban vérfrissítésben gondolkodik, kötve hinnénk, hogy egy újabb klasszikus Superman eredettörténetet kapnánk, sokkal valószínűbb, hogy a főhős nem Ka-El (Superman eredeti neve), hanem a Krypton bolygó egy másik szülötte lesz.

A stúdiónak mindenesetre nincs oka panaszra a hájpot illetően, a Jokerről hetek óta folyamatosan cikkezik a filmes sajtó, nem beszélve a Robert Robert Pattinson-féle Batmanről. És akkor ne feledkezzünk meg az új Zöld Lámpásról, a Harley Quinn-filmről, a  Ragadozó madarakról, az Aquaman 2-ről, az újragondolt Öngyilkos osztagról és az Aquaman spin-offjáról, a The Trench-ről sem.