2019.06.24   szerző: csd   hozzászólások: 0

Egy ideje nem lehetett hallani a készülő Mátrix filmről, amely várhatóan a folytatása lenne a klasszikus trilógiának.

Michael B. Jordannel jön Watchowskiék új Mátrix-filmje?A kép forrása: MovieWeb

Bár korábban Chad Stahelski erősítette meg a pletykákat, miszerint a Wachowski testvérek is részt vesznek a munkálatokban, amely a legelszántabb rajongóknak is jó hír, hiszen Keanu Reeves egy interjúban elmondta, csak akkor hajlandó újra szerepet vállalni a franchise-ban, ha a legendás rendezőpáros készíti azt.

Most pedig úgy tűnik, hogy újabb névvel bővül a stáblista. Bár nem először merül fel Michael B. Jordan neve a produkcióval kapcsolatban, a legfrissebb híresztelések szerint a színész csakugyan szerepet kaphat a filmben, számolt be a napokban minderről a Geeks Worldwide magazin.

Mátrix 4 forgatókönyvén Zak Penn dolgozott mostanáig, akinek a neve olyan filmek kapcsán lehet ismerős a nézők számára, mint a Ready Player One vagy a Bosszúállók. Noha egyelőre nincsenek további meg nem erősített információk a film előkészületeivel kapcsolatban, mindenesetre a forgatások várhatóan a közeljövőben megkezdődhetnek Chicago közelében.

90 Mátrix  (1999)

akció | sci-fi

Neo (Keanu Reeves) ismeri a világot, amiben él, legalábbis azt hiszi, amíg meg nem ismerkedik Morpheus-szal (Laurence Fishburne). A titokzatos férfi olyan dolgokat mutat neki, melyek... több»