Michael J. Fox (cikkünk galériájában) a nyolcvanas évekbeli hírnév és a mai, a közösségi média által erősen befolyásolt celebség kora közötti különbségekről elmélkedett.

A People magazinnak adott interjújában Fox az 1980-as évek hírességeit "keményebbnek" írta le, akik inkább a tehetségükre és a kemény munkájukra támaszkodtak, a közösségi média eszközei nélkül.

A színész hangsúlyozta, hogy az ő idejében a színészeknek valóban foglalkozniuk kellett a szakmájukkal és egymással. 

Fox, aki a Családi kötelékek sorozatban és a Vissza a jövőbe franchise-ban játszott szerepe révén vált híressé, beszélt személyes tapasztalatairól is a Parkinson-kórral kapcsolatban, ami a szöveg memorizálásának nehézségei miatt különösen nagy kihívássá tette a színészi munkát. Ez vezetett ahhoz, hogy 2020 után visszavonult a színészkedéstől, bár továbbra is nyitott a visszatérésre.

Fox azt is kiemelte, hogy a színészi pályáról való visszavonulása után a családjára és a Parkinson-kórt kutató alapítványára összpontosít.

Utolsó jelentős színészi szerepe egy vendégszereplés volt a Diane védelmében című sorozatban 2020-ban, azóta pedig részt vett az Apple TV+ róla  készített Still: A Michael J. Fox Movie című dokumentumfilmjében.

dokumentum | életrajzi

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik,... több»