56 Hellboy  (2019)

A Hellboy színésznőjét nem érdeklik a negatív kritikák, kiáll legújabb filmje és az alkotók mellett.

Az utóbbi napokban a Hellboy gyenge szereplésétől volt hangos a sajtó, mi is beszámoltunk a csalódást keltő bevételekről és a negatív kritikákról, mindez azonban cseppet sem érdekli a film nemezisét alakító Milla Jovovichot, aki azt üzeni, hogy várjuk csak ki a végét.

"Mindig elég stresszes a premierhétvége, és ez nem volt másként a Hellboy esetében sem. Rendkívül keményen dolgozol, hogy létrehozz valami szórakozatót, és le kell nyelned a kritikusok negatív írásait. De hé, ilyen a showbiznisz. Csak annyit akarok mondani, mielőtt lefekszek: A legvagányabb filmjeimet a porba döngölték a kritikusok. Ez kész vicc. Tökéletlen idők? Komolyan? Klasszikus. Az ötödik elem? Ha elolvasnád a 98-as kritikákat, azt gondolnád, hogy az minden idők legrosszabb filmje.  Zoolander? Szétszedték. Jeanne d'Arc, az Orleans-i szűz? Katasztrófa. A kaptár? Inkább bele se kezdjünk. A lényeg, hogy mindegyik kultfilm lett. Az összes. És ez is az lesz. Jegyezzétek meg!" - írta.

"Miért? Mert remek a szereplőgárda. David Harbour. Ian McShane. Daniel Dae Kim. Sasha Lane. Mindannyian rendkívül tehetségesek, és már csak miattunk is megéri megnézni a filmet. Mike Mignola, az eredeti képregény alkotója is besegített a forgatókönyvben, és minden nap ott volt a forgatáson, hogy a film a lehető leghűségesebb legyen a víziójához. Harmadrészt, a rendezői Neil Marshall, akinek A barlangot köszönhetjük, minden idők egyik legjobb horrorját. Higgyetek nekem, eszméletlenül jól fogtok szórakozni a Hellboyon. Az egyik kritikus ezt írta: "hangos, mocskos zagyvaság, amit csak a tinédzserek fognak szeretni. Naná, Hellboy. Szórakozzunk egy nagyot! Ezzel kívánok mindenkinek jó éjszakát" - zárta a sorait.

Nos, nem kizárt, hogy végül a színésznőnek lesz igaza, de erre úgyis csak az idő ad majd választ. Itt leszünk, és kivárjuk.

A Hellboy már a hazai mozikban.