Millie Bobby Brown készen áll arra, hogy búcsút vegyen a Stranger Things sorozattól.

A színésznő a Glamour magazin Global Women of the Year című számának adott interjúban elmélkedett a széria lezárásáról és a felnőtté válásról. Az záróévad forgatása folytatódik, amelyet az elmúlt időszakban a Hollywoodban zajlott szrájk lehetetlenített el.

“Amikor készen állsz, azt mondod magadnak: ’Rendben, csináljuk. Vágjunk bele ebbe az utolsó végzős évbe, aztán tűnjünk innen’. A Stranger Things forgatása rengeteg időt vesz igénybe, és ez megakadályoz abban, hogy olyan történeteket alkossak, amelyekért szenvedélyesen rajongok. Szóval készen állok arra, hogy azt mondjam: 'Köszönöm, és viszlát'” - mondta Bobby Brown.

A színésznő ugyanakkor azt is leszögezte, hogy a Stranger Thingsben kapott szerepe rengeteg lehetőséget nyújtott arra, hogy jobb legyen a szakmájában, így saját produkciós céget alapított, amely a Netflixen debütált Enola Holmes-filmeket is készítette. 

Millie Bobby Brown következő projektje egyébként az Anthony és Joe Russo rendezésében készülő The Electric State lesz, amelyben  Chris Pratt, Billy Bob Thornton, Stanley Tucci, Brian Cox, Anthony Mackie és Jason Alexander mellett lesz látható.

“Hogy szemtől szemben állhatok Chris Pratt-tel! Ez egy nagyon izgalmas lehetőség, amiről sosem gondoltam volna, hogy egyszer meg fogom kapni, hogy ugyanúgy bánnak velem, mint vele, és ugyanúgy néznek és tisztelnek a forgatáson” - jegyezte meg a színésznő.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»