Mind a 15 Star Wars film és sorozat, amit látni fogunk a közeljövőben

A 2019-ben mozikba került Skywalker korával gyakorlatilag egy korszak ért véget a Star Wars történetében, mindez azonban nem jelenti azt, hogy a jövőben nem érkeznek tovább megjelenések a franchise berkein belül.

Az utóbbi években A mandalori sorozat tarolt a nézők körében, amelynek gyakorlatilag már spin-offjaként érkezik a The Book of Boba Fett. A készülő Obi-Wan Kenobi szériát azonban már most hatalmas várakozás előzi meg, hiszen a főbb szerepekben visszatér Ewan McGregor és Hayden Christensen.

A rajongóknak pedig valószínűleg külön öröm, hogy a jövőben Taika Waititi, Kevin Feige is rendez egy-egy produkciót, illetve Rian Johnson is egy teljes trilógiával rukkol elő a jövőben. 

Persze az alábbi a produkciókat a Disney egyelőre hét lakat alatt őrzi, így azok történetéről, főszereplőiről és úgy általában véve magukról a produkciókról egyelőre szinte semmi nem szivárgott ki, de az biztos, hogy a mennyiség tekintetében bőven el leszünk látva, ha pedig ehhez minőségi is társul, aligha lesz okuk panaszra a rajongóknak. 

The Book of Boba Fett (2021)

Visions (2021)

Andor (2022)

Obi-Wan Kenobi (2022)

The Mandolorian (harmadik évad)

Rogue Squadron (2023)

Ahsoka

Rangers of the New Republic

Lando

The Acolyte

A Droid Story

Taika Waititi Star Wars film

Kevin Feige Star Wars film

J.D. Dillard Star Wars film

Rian Johnson trilógia