2016.10.27   szerző: mamiéstöti2   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Minden idők legjobb reality show-jai a ranker.com alapján

#8

családi | vígjáték

A Lehetetlen küldetés című vetélkedőben a versenyzőknek egy komoly nehézséggel összeállított akadálypályán kell végigmennie, s ha ez sikerül, szép summa üti a győztes... több»

#7

52 Fear Factor  (2001)

thriller

Három férfi és három nő versenyez a győzelemért - olyan próbatételek elé állítva, mely legrosszabb rémálmukat is felülmúlja.

#6
#5

48 Amerika csillagai  (2006)

családi | zenés

Az amerikai tehetségkutató az ország minden tájáról begyűjtötte a legtehetségesebb előadóművészeket, s lehetőséget adott nekik a bemutatkozásra. A verseny győztese pedig... több»

#4

családi | kaland

A valóságshow-ban két csapat mérkőzik meg egymással, s versenyez az 1 millió amerikai dollár méretű fődíjért - közben körbeutazzák a Földet.

#3

58 Zálogcsillagok  (2009)

A reality-sorozat egy Las Vegas-i zálogház mindennapjait mutatja be. Megtudhatjuk, hogyan, kitől, miért, mennyiért vásárolnak értékeket, műtárgyakat, vagy éppen ócskaságot, s... több»

#2

72 Survivor  (2000)

kaland

A túlélőshow főszereplői törzsekbe rendeződve próbálják meg túlélni a vadonban kiszabott időt; közben teljesíteniük kell az egyes feladatokat is. A kiesett játékosokból... több»

#1

Gordon Ramsey merőkanállal csap oda a tunya és profizmust mellőző séfek kezére ebben a sziporkázó és cseppet sem unalmas valóságshow-ban.