A filmszakma időnként izgalmas rekordokat produkál, legújabb cikksorozatunkban pedig ezeket vesszük egy kicsit nagyító alá. Az első “felvonásban” megmutatjuk, melyik minden idők legtrágárabb filmje.

Nagy valószínűséggel a legtöbben A Wall Street farkasára tippeltetek, és mindez nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen Martin Scorsese 2013-as rendezése a megjelenés után csakugyan rekordernek számított, ezzel a kitüntetéssel azonban nem büszkélkedhetett hosszú ideig.

2014-ben debütált ugyanis Warren P. Sonoda filmje, a Swearnet: The Movie. A kanadai vígjáték enyhén szólva sem ért el komolyabb sikereket a sem a hazai, sem pedig a nemzetközi porondon, a kritikusok egyenesen szétszedték.

A Swearnet valóban egyetlen egy dologban “kiemelkedő” csupán, a 112 perces játékidő alatt ugyanis 868 trágár szó hangzik el, ezzel pedig be is írta magát a Guinness Rekordok Könyvébe. Valakinek ezt a rekordot is meg kellett döntenie, mondhatnánk.

Cikksorozatunk következő részével legközelebb vasárnap jelentkezünk, amelyben minden idők legvéresebb filmjéről rántjuk le a leplet!