Ahogy azt a múlt hét folyamán megírtuk, a Jumanji - A következő szintszinttel kapcsolatos első vélemények egészen bíztatónak tűntek, noha a legtöbben kiemelték, hogy a franchise legújabb része nem igazán hoz semmi újat.

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy minden korábbi feltételezéseket felülmúlva A következő szint átütő sikert tudhat magáénak, hiszen a nyitóhétvégén közel 60,1 millió dolláros bevételt söpört be a kasszálnál.

Az előzetes elemzések alapján a stúdió 35 millió dollárt jósolt a produkciónak, bár a későbbiekben az 50 millió dolláros bevételt sem tartották kizártnak. Az új Jumanji maga mögé utasította a Jégvarázs 2-t is, amely az elmúlt hétvégén 19,1 millió dolláros bevétellel dicsekedhet, a dobogó harmadik helyét pedig Rian Johnson legújabb filmje, a Tőrbe ejtve foglalja el a maga 9,2 millió dollárjával.

Az elmúlt napokban az is felmerült, hogy a film egyik főszerepét alakító Jack Black nagy valószínűséggel utoljára állt a kamerák elé, ám úgy tűnik, hogy elkészülhet a Jumanji még egy további folyatást kaphat, amelyben a színész újra felbukkanhat majd, még egyszer, utoljára.

A következő szint tehát már a hazai mozikba is megérkezett, ha pedig nem láttad még, a film előzetese garantáltan meghozzam majd hozzá a kedvet.