A híres anime rendező, Mamoru Hosoda (A fiú és a szörnyeteg, Farkasgyermek) legújabb alkotása, mely Cannes-ban idén hangos sikert aratott, decemberben érkezik a hazai mozikba, a Mozinet forgalmazásában. A csodaszép japán animációs filmet szeptember 28-án premier előtt vetítik a Pólus Mozi 120m2-es vászonnal rendelkező Nagytermében. Nyerd meg Te a 3 páros belépő egyikét!

A történetben a négyéves Kun azóta haragszik a világra, amióta kishúga születésével felfordult az élete. Ám egy reggel titkos, mesebeli világot talál a kertjükben, ahol találkozik azzal a kislánnyal, aki majd az anyukája lesz és azzal a férfival, aki majd a dédnagypapája lesz. A varázslatos kalandokban útitársául szegődik egy nagylány. Egy nagylány, akit pont úgy hívnak mint az utált kistestvért...

Mamoru Hosoda, az itthon is kultikussá vált A fiú és a szörnyeteg rendezője hűséges közönségéhez egy újabb megható és izgalmas animével tért vissza. A valóság és képzelet határának különös birodalmában játszódó Mirai - Lány a jövőből  korosztálytól függetlenül izgalmas mese, egyszerre játékos kaland és felnövéstörténet.

Ha Te is szeretnél ott lenni a film szeptember 28-i premier előtti vetítésén, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Hol volt a film világpremierje?

A: Cannes-ban

B: Torontóban

C: Berlinben

Ha nem vagy biztos a válaszban, ide kattintva találsz segítséget.

A megfejtéseket a [email protected] várjuk szeptember 22. éjfélig, azonban érdemes sietni, ugyanis az első három leggyorsabb válaszadó automatikusan megnyeri a jegyeket.

Sok szerencsét kívánunk!