Mit nézzek? 5 új sorozat és évad, amire könnyen rákattanhatsz a héten (június 5-11.)

Már hivatalosan is nyár van, az időjárás is megmutatta már, hogy mire számítsunk a következő hónapokban. Cserébe viszont erre a hétre még megtréfálhat minket egy esős időszak, amit a legjobb otthon átvészelni. Ebben pedig remek partner lehet néhány új sorozat vagy évadpremier. Szerencsére a nagyobb streaming szolgáltatók, mint a Netflix, az HBO Max, az AppleTV+ vagy a Disney+ készült is erre a hétre ilyenekkel. Mi most öt újdonságot hoztunk nektek, amikre szerintünk rá lehet kattanni ezen a héten.

#5

48 Az idol  (2023)

(3) (2)

dráma | erotikus

HBO Max

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»

A popszakma sötét oldalát mutatja be a sorozat, amelynek főszereplője Lily-Rose Depp. Jocelyn egy idegösszeomlás után kéri egy kizsákmányoló menedzser segítségét, aki nem biztos, hogy a jó irányba tereli. A sorozatra milliók kíváncsiak már csak azért is, mert előzetesen rengeteg rossz kritikát kapott. Ha kíváncsi vagy rá te is, mától megnézheted az HBO Maxon.
#4

60 Saint X  (2023)

(2)

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Egy fiatal nő rejtélyes halála traumatikus hullámokat kelt, amelyek végül a túlélő húgát is belerángatják az igazság veszélyes felkutatásába. több»

Karibi környezet, meseszép tájak, igazi luxusnyaralás feeling. Aztán jön a fordulat, amikor a fiatal Alison Thomas eltűnik két fickóval a szigetről. Másnap már csak a holttestét találják meg, de a rendőrség nem nagyon erőlteti meg magát a nyomozás során. Alison húgát nem hagyják nyugodni a történtek és személyes nyomozásba fog. Premier június 7-én a Disney+-on.
#3

dráma | vígjáték

Netflix

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. több»

Negyedik, utolsó évadához érkezik a népszerű sorozat, amely tinik szerelmi életét mutatja be. Devi, a főhős is túl van már több hullámvölgyön, most úgy érzi, minden a helyére került és végre a tanulásra koncentrálhat, hogy olyan jövőt építsen, amilyenről álmodott. De persze egy tini életében sosem ennyire egyszerű a helyzet. Évadpremier június 8-án a Netflixen.
#2

dokumentum | sportfilm

Netflix

Dokumentumfilm a világ legnagyobb kihívást jelentő kerékpárversenyén, a Tour de France-on részt vevő nyolc csapat útjáról. több»


Szereplők: Gerard Camy
A Netflix évek óta készít egészen jó dokumentumfilmeket a sport világáról. A következőben a világ leghíresebb bicikliversenyének 2022-es évadát követte végig egy stáb, akik most bevezetnek minket több istálló kulisszái mögé. Ami a versenyekről a képernyőkön visszaköszön, az most új értelmezést nyerhet, rengeteg olyan részletre mutatnak rá, amikre egy avatatlan néző magától nem is gondolna. Premier június 8-án a Netflixen.
#1

84 A zsúfolt szoba  (2022)

(3) (3)

dráma | életrajzi | krimi

Apple TV+

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»

Tom Holland és Amanda Seyfried főszereplésével érkezik a thriller-dráma sorozat. A történet 1979-ben játszódik egy lövöldözés után, amelynek elkövetője, a fiatal Danny Sullivan egy terapeutának meséli el, hogy vezetett a tettéhez. A sorozat végig feszült és nehéz, a néző pedig végig azt fogja érezni, hogy senki sem teljesen az, akinek mutatja magát. Premier az AppleTV+-on június 9-én.