Mit nézzek? 5 új sorozat- és évadpremier, amire érdemes rákattannod (febr. 20-26.)

Bármilyen furcsa is, máris a február célegyenesébe fordultunk, ez a hónap utolsó egész hete. De szerencsére egészen tartalmas hétnek nézünk elébe, legalábbis sorozatok terén mindenképp. A nagyobb streaming szolgáltatók többségénél jönnek érdekes újdonságok, ezek közül szemezgetve találtunk nektek ötöt. Ezeket szerintünk nem lesz érdemes kihagyni!

#5

dokumentum | sportfilm

Netflix

A dokumentumsorozat a 2018-as FIA Formula 1-es világbajnokság eseményeit követi nyomon egyedülálló, exkluzív felvételekkel, melyeknek köszönhetően bepillantást nyerhetünk a... több»

Ötödik évadjához érkezik a Forma-1 világát bemutató sorozat. Az ötödik évad a 2022-es szezon eseményeit követi nyomon és olyan szemszögből mutatja be Lewis Hamilton és Max Verstappen csatározását, amilyenből még nem láthattuk. Február 24-től a Netflixen.
#4

75 Együttműködés  (2023)

(3)

thriller

Apple TV+

Egy nagy tétekkel teli, kortárs thriller, amely azt vizsgálja, hogy a múltunk hibái hogyan képesek elpusztítani a jövőnket. több»

Egy jó kis kémsztori, amely az angol titkos szolgálat elleni támadással indul. Az üggyel Alison Rowdy ügynököt bízzák meg, aki el is jut egy egykori francia titkos ügynökhöz, aki ma már zsoldosként tevékenykedik. A szálak hozzá vezetnek, csakhogy a párnak van már közös múltja. Február 24-től az AppleTV+-on.
#3

67 A tanácsadó  (2023)

(3)

vígjáték

Amazon Prime Video

A munkavállaló és a főnök közötti kapcsolatot követhetjük nyomon, és hogy meddig mennek el az előrejutásért és a túlélésért. több»

Az új sorozat egy videojáték-fejlesztő stúdió hétköznapjait követi nyomon, ahová új munkatárs érkezik. Az a feladata, hogy felrázza a csapatot és új szintre emelje a hatékonyságot. A csapat így új kihívásokkal és elvárásokkal néz szembe. Február 24-től az Amazon Prime-on.
#2

dokumentum | valóságshow

Apple TV+

Kövesse Levy kalandjait, ahogyan meglátogatja a világ legkülönlegesebb szállodáit, valamint felfedezi az ott élő embereket, helyeket és kultúrákat. több»

Sokak kedvenc színésze és komikusa, Eugene Levy a főhőse ennek a doku-sorozatnak. A színész járja a világot, mindenfelé megfordul és mindenféle hotelekben megszáll. Út közben sok érdekes emberrel találkozik, megismeri őket és általa mi is megismerhetjük őket. Dél-Afrika, Tokió, Utah, a legváltozatosabb vidékek, kultúrák és emberek. Premier február 24-én az AppleTV+-on.
#1

88 Fleishman bajban van  (2022)

(3) (1)

dráma

Disney+

Toby Fleishman tudta, mire számíthat, amikor majdnem tizenöt év után feleségével elváltak: hétvégék és minden más ünnep a gyerekekkel, némi maradék keserűség, a közös... több»

Sokak számára ismerős témát és szituációt dolgoz fel ez a sorozat, amely Taffy Brodesser-Akner regényének adaptációja. Egy középkorú doktort elhagy a felesége, ezzel pedig összeomlik az egyébként is ingatag lábakon álló élete. Jönnek a tárgyalások, a hétvégékre szűkített találkozók a gyerekekkel, a toxikus, de elengedhetetlen kapcsolatok. Február 22-től a Disney+-on.