Most fáj csak igazán: Kiderült, miről szólt volna a Holtpont 2

Az 1991-ben megjelent Holtpont az utóbbi évtizedek egyik kultikus megjelenésének számít, amelynek folytatására a mai napig hiába várnak a rajongók.

A Keanu Reeves és Patrick Swayze főszereplésével mozikba került produkció lezárása azonban meglehetősen nyitott maradt, amellyel kapcsolatban a mai napig számos találgatás merült fel.

A nagy kérdés persze továbbra is az, vajon mi is történhetett Johnnyval a film végén, hiszen eltűnése után semmilyen nyom nem maradt utána. Erre a kérdésre nagy valószínűséggel a Holtpont sorozatváltozata ad majd bővebb választ, ám a széria cselekménye még így is főként Utah lányára fókuszál majd.

Mindezzel kapcsolatban egyébként forgatókönyvírója, W. Peter Iliff szólalt meg egy friss interjú során: 

"Johnny Utah eltűnt, a holttestét azonban nem találták meg. Évek óta halottnak van nyilvánítva. Hogy hol van valójában, az persze rejtély, ami ki fog derülni, ami persze azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy nem halt meg. Létezik egy nagyobb történet, amely szerint bekapcsolódott ebbe az ökoterrorista mozgalomba” - jegyezte meg Iliff.

A korábbi hírek szerint a sorozat kapcsán Keanu Reeves is megkeresést kapott, a színész azonban kénytelen volt passzolni a projektet a Mátrix 4: Feltámadások és a John Wick: 4. felvonás - Hagakure miatt.

80 Holtpont  (1991)

akció | krimi | thriller

Álarcos bűnözők elkövetik az évszázad bankrablását. A bűncselekményt követően az FBI nyomozója úgy dönt, a legjobb megoldás az, ha beépül a gyanúsítottak közé.... több»