Most várjuk igazán a Venom 2-t: Tom Hardy úgy odatette magát, mint még soha

Csupán néhány hónap van hátra, hogy a Venom folytatása a mozikba kerüljön, amely már most izgalmasnak ígérkezik. Mondjuk a részleteket!

Történetesen ugyanis Tom Hardy és Woody Harrelson párosa mellett Michelle Williams, Stephen Graham, Naomie Harris, Reid Scott és Michelle Greenidge lesznek láthatóak a főbb szerepekben, az pedig már csak tényleg hab a tortán, hogy a film rendezői székét nem más, mint Andy Serkis foglalta el.

A Venom 2 szinopszisáról egyelőre keveset tudni, ahogy azonban a cím is sejteti, Carnage, azaz Vérontó végre felbukkan a színen. A forgatókönyv kapcsán pedig további meglepetés derült ki a napokban, hiszen Kelly Marcel mellett maga Tom Hardy is részt vett a kreatív munkálatokban.

“Ez egész biztosan új dolog a számára” - mondta Marcel egy friss interjúban. “Persze az egyáltalán nem új, hogy részt vesz a munkálatokban. Száz százalékban elkötelezett mindabban, amit csinál, gyakorlatilag összeházasodtak már Venommal” - jegyezte meg humorosan a filmes szakember.

A Venom 2. - Vérontó premierjére a tervek szerint idén őszig kell várniuk a hazai nézőknek, addig viszont érdemes ráhangolódni a filmre az ütős előzetessel.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»