Na mit tippeltek, ki játssza a fiatal Dom Torettót a Halálos iramban 9-ben?

Halálos iramban 9 az eredeti tervek szerint még 2020-ban került volna a mozikba, de többszöri halasztás után végül csak a mozikba kerül a film, benne a fiatal Dom Torettóval. De azt tudjátok, hogy ki alakította a karaktert?

Ha láttad a filmet, akkor tudhatod, hogy a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto jóval fiatalabb alakja is megjelent a történetben. De feltűnt a hasonlóság a fiatalkori én és Diesel között? Ha igen, annak jó oka van, ugyanis a szerepet nem más, mint Diesel 10 éves kisfia, Vincent Sinclair alakította.

A kis Vincent jeleneteit az értesülések alapján már 2019 végén felvették, így most már vérszerinti tagokkal is bővült az a bizonyos sokat emlegetett filmbéli család. A kilencedik felvonás egyébként is a nagy családi egyesülésről szólt, de túl sok köszönet nem volt benne, hiszen Toretto fiatalabb testvére, Jakob (John Cena) alaposan befűtött a csapatnak.

A Halálos iramban 9-ben Diesel és Cena mellett  Charlize Theron, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Michael Rooker és Lucas Black alakították a főszerepeket.

Időközben pedig már dolgoznak az utolsó két epizódon, melynek főgonoszát Jason Momoa alakítja majd.

akció | kaland | krimi | thriller

Dom Toretto családját veszély fenyegeti. Ha meg akarja menteni Lettyt és a fiát, Briant, számot kell vetnie korábbi tetteivel. A csapat újra összeáll, hogy megfékezzék az őrült... több»