Nagy bejelentés: Nem ér véget a The Last of Us a 2. évaddal

Megérkezett a The Last of Us 1. szezonjának utolsó epizódja, a sorozat rajongóinak viszont nincs okuk a csüggedésre, hiszen az HBO egész biztosan elkészíti a folytatást, amely a tervek szerint még “komplexebb” lesz majd, a kérdés viszont már csak az, hogy a streamingszolgáltató miként is kívánja kivitelezni mindezt.

A már kultikusnak mondható videojáték folytatására közel hét évet kellett várni annak idején. A The Last of Us: Part II 2020-ban debütált, amelynek cselekménye még összetettebb lett, mint az előző rész, ráadásul sokkal több szereplő, flashback és akciójelenet is helyet kapott.

Craig Mazin és Neil Druckmann a GQ-nak adott interjúban frissen megerősítették, hogy bizony nagy dolgok vannak készülőben, arra a kérdésre ugyanis, hogy a 2. évad tartalmazni fogja-e a teljes Part II történetét, Mazin csupán annyit felelt: "Nem. Semmiképp". Druckmann viszont azonnal hozzátette: "Ez több mint egy évad".

Az persze egyelőre titok, hogy még hány további évad készülhet a szériához, annyi bizonyos azonban, hogy a készítők nem állnak meg a másodiknál, ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy az HBO hivatalosan még nem adott zöld utat egy esetleges harmadik évadnak.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»