Nagy bejelentés Tarantinótól: 8 részes sorozatot forgat jövőre

Quentin Tarantino visszatér a televíziózáshoz is, a rendező frissen jelentette, hogy tévésorozatot szeretne készíteni.

Tarantino egy nyolc epizódból álló szériát készítene, amelynek a munkálatai már a következő évben kezdődnének. A rendező korábban 2005-ben forgatott két epizódot CSI: Crime Scene Investigation sorozathoz, illetve egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy tárgyalásokat folytat a Justified széria “felélesztéséről”.

A rendező a New Yorkban megrendezett Cinema Speculation eseményen beszélt arról, hogy még a Volt egyszer egy Hollywood előtt írt egy színdarabot, és hogy korábban a Shaft rebootolásával is megkeresték, ez utóbbit viszont elutasította.

Persze egyelőre minden bizonytalan és Tarantino sem kívánt többet elárulni mindezzel kapcsolatban, azt viszont elárulta, hogy ha úgy hozná a lehetőség, akkor a Sgt. Fury and His Howling Commandos című kiadványból készítene képregényfilmet. Persze arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy Tarantino még mindig “adós” egy egészestés filmmel a rajongóinak.

dráma | vígjáték

Nem könnyű az állástalan színészek élete a hatvanas évek végén. Hollywood kíméletlenül átalakult; új vezetők, korábban ismeretlen elvárások, s mindezek fejébe már a nők... több»