Nagyon súlyos a Jurassic World 2 végső magyar szinkronos előzetese

A SuperBowl óta nem sok mindennel kedveskedett a Universal a rajongóknak, az új trailer azonban elég töményre sikerült.

Akciódús, látványos, és helyenként hátborzongató - ezt ígérte a stúdió a Jurassic World folytatására, és az új előzetes alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy legalább ebben a két és fél percben megvalósultak az ígéretek. Ha ezt tudják hozni a teljes játékidő alatt, a franchise rajongóinak aligha lesz okuk a panaszra.

A történet szerint Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) létrehozza a "Dinosaur Protection Group" nevű szervezetet, melynek szárnyai alatt ki akarja szabadítani a dinoszauruszokat a szigetről, ugyanis a teljes állományt a kihalás fenyegeti egy kitörni készülő vulkán miatt. Ekkor kerül a képbe Owen Grady (Chris Pratt), aki támogatja a nő tervét. Azonban nincs sok idő a cselekvésre, ugyanis az szigeten található óriási tűzhányó bármelyik pillanatban kitörhet.

A film főbb szerepeit Chris PrattBryce Dallas HowardToby JonesDaniella PinedaJustice Smith és Rafe Spall alakítják, de Malcolm szerepében közel húsz év után Jeff Goldblum is visszatér a produkcióhoz. A Jurassic World 2 produceri teendőit Frank Marshall és Steven Spielberg látják majd el, míg a rendezői széket Juan Antonio Bayona foglalhatta el.

Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 7-től látható a hazai mozikban.