Bradley Cooper nemrégiben mélyen a Wyoming-medence jeges kanyonjaiban járt, ahol Bear Grylls-szel nyíltan beszélt a józanságáról. A National Geographic Bear Grylls: Sztárok a vadonban című műsorának második évadában a brit kalandor a legjelentősebb szerepeiről kérdezte Coopert.

Cooper legközelebb a Maestro című Leonard Bernstein-életrajzi románcban lesz látható, amelyben a legendás néhai karmestert alakítja. A Maestro, amelyet Cooper rendez, a 80. Velencei Filmfesztiválon mutatkozik be szeptember 2-án, majd a New York-i Filmfesztivál gálafilmje lesz október 2-án. A film november 22-től korlátozottan kerül a mozikba, majd december 20-án érkezik a Netflixre.

"Nagyon szerencsés voltam a szerepekkel, amiket eljátszhattam" - mondta Cooper, a Bear Gylls interjúban - "Igazi áldás volt. Remélem, hogy továbbra is ezt csinálhatom. A Másnaposok eléggé megváltoztatta a karrieremet. 36 éves voltam, azaz már 10 éve voltam a pályán, csak úgy hasítottam."

"De határozottan volt néhány vad éved" - mondta Grylls, amire Cooper így reagált: "Ami az alkoholt és a drogokat illeti, igen. De ennek semmi köze nem volt a hírnévhez. Szerencsés voltam" - folytatta Cooper - "29 évesen józanodtam ki, és 19 éve józan vagyok. Nagyon szerencsés voltam."

Cooper kifejtette, hogy a drogokkal és alkohollal való múltbeli küzdelmei hogyan segítettek neki abban, hogy könnyebben beleássa magát Jackson Maine karakterébe a 2018-as Csillag születik című filmben, amelyet ő rendezett és melynek főszerepét játszotta Lady Gaga mellett.

"Ez megkönnyítette, hogy igazán bele tudtam menni" - mondta a zenés drámáról a színész - "És hála az égnek, olyan helyen voltam az életemben, ahol mindezzel könnyedén megbirkóztam, így tényleg elengedhettem magam."

A Csillag születik nyolc Oscar-jelölést szerzett, és egy Oscar-díjat nyert Cooper és Gaga "Shallow" című dalával a legjobb eredeti dal kategóriában.

64 Maestro  (2023)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»