Bár nagyon úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone örökre végzett a Rambo-filmekkel, most azonban elárulta, hogy szerinte ki is vehetné át tőle a stafétát a jövőben.

Stallone a The Tonight Show vendégeként elmondta, hogy azonnal áldását adná egy olyan projektre, amelyben Ryan Gosling (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) alakítaná az ikonikus akcióhőst. “Egy vacsorán találkoztam Ryan Goslinggal. Nyilvánvalóan ellentétesek vagyunk. Jól néz ki. Én nem. De komolyan! El tudnál képzelni engem Ken szerepében? Nem működne a dolog” - jegyezte meg Sly.

“Aztán Ryan azt mondta, hogy lenyűgözte őt a Rambo. Azt mondta: ‘Rambónak öltözve jártam iskolába, a többi srác kergetett emiatt, de nem voltam hajlandó feladni ezt. Rambóként vakációztam.' Csak azt hajtogatta, hogy nagyon sok köze volt Rambóhoz. És azt gondoltam, tudod, ez érdekes. Ha valaha is átadom valakinek a stafétabotot, akkor az ő lenne, mert ő imádja a karaktert” - tette hozzá Stallone.

Mindezt korábban maga Gosling is megerősítette, a színész szintén a The Tonight Show vendégeként még 2011-ben beszélt arról, hogy az első Rambo film annyira elvarázsolta őt, hogy azt hitte, ő maga a karakter.

“Még azt is gondoltam, hogy az arcom olyan, mint Sylvester Stallone-é, és egy csomó steak-kést tettem a Fisher-Price Houdini-készletembe. Másnap elvittem az iskolába, és a szünetben az összes gyereket megdobáltam velük” - jegyezte meg humorosan a színész.

Gosling a jövőben egyébként A kaszkadőr című filmben lesz látható, amely idén májusban érkezik a mozikba.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»