Napokon belül debütál a mozikban a Csábító leckék című thriller. A Jade Bartlett által írt és rendezett film provokatív narratívát mutat be Jenna Ortega (Sikoly VI., Wednesday) és Martin Freeman (Marvel-filmek, A hobbit franchise) főszereplésével. 

A Csábító leckék középpontjában egy kreatív írásbeli feladat áll, amely a Martin Freeman által alakított tanár, Jonathan Miller és tehetséges diákja, a Jenna Ortega által megformált Cairo Sweet közötti bonyolult kapcsolat katalizátorává válik, melyet követően a cselekmény elmélyül a váratlan kapcsolatból fakadó bonyolult érzelmekben és következményekben.

Freeman és Ortega mellett egy tehetséges szereplőgárda sorakozik fel, a mellékszerepekben többek között Gideon Adlon, Bashir Salahuddin, Dagmara Domińczyk és Christine Adams látható. 

Ami a produkció hátterét illeti, Jade Halley Bartlett forgatókönyve 2016 decemberében keltett először feltűnést, amikor Seth Rogen Point Grey Pictures cége megvásárolta, és felkerült a hollywoodi forgatókönyvek feketelistájára (a még nem megfilmesített, legígéretesebb forgatókönyvek listája)

A Csábító leckék premierje a Palm Springs-i Filmfesztiválon volt 2024. január 11-én, és alig néhány nappal ezt követően már a hazai mozikba is megérkezik a thriller, ami az erkölcsi dilemmák ábrázolása és a főszereplők alakításai miatt esélyes, hogy még jó ideig beszédtémát biztosít majd. Készülj hát fel az érzelmek hullámvasútjára, a Csábító leckék ugyanis január 25-től már a magyar mozikban is látható.

dráma | vígjáték

Miller tanárként többre vágyik az élettől. Eredetileg írónak készült, de egy kisvárosi középiskolában irodalomtanárként éli mindennapjait. Élete akkor vesz fordulatot,... több»