Rengeteg nagy kaliberű film érkezik jövő héten a mozikba, de elfér köztük egy új horrorfilm is. A borzongásért a következő hetekben a Baghead - Holtakkal suttogó felel, amely vélhetően nem fogja megváltani a műfajt, de annak aki szereti a kísérteties történeteket, azért érdemes lehet odafigyelni rá.

A sztori egy lepukkant kocsmában játszódik, amit Iris az apja halála után örököl meg. Iris nem nagyon tudja, mihez kezdjen az egykor szebb napokat látott intézménnyel, amikor rájön, hogy az épületben egy túlvilági démon, Baghead is lakik. Nem sokkal később pedig az is kiderül, hogy miben rejlik Baghead különleges képessége.

Baghead ugyanis képes kapcsolatba lépni az elhunytakkal és egyfajta közvetítőként összekötni őket az evilági emberekkel. De van ennek egy nagyon fontos szabálya: legfeljebb két percig tarthat egy kapcsolatfelvétel. Irishez hamarosan egyre többen fordulnak azzal, hogy szeretnének elhunyt szeretteikkel újra találkozni, de természetesen a kétperces szabályt nem mindenki tartja be. Márpedig ennek beláthatatlan és hátborzongató követkeményei vannak.

A film Christina Pamies és Bryce McGuire forgatókönyve alapján készült el, a rendezői széket Alberto Corredor foglalta el, aki néhány évvel ezelőtt már forgatott egy rövidfilmet ugyanezzel a címmel. Ezúttal nagyobb költségvetéssel dolgozhatott. A fontosabb szerepekben Freya Allan, Jeremy Irvine, Peter Mullan, Saffron Burrows, Ned Dennehy, Julika Jenkins, Svenja Jung és Ruby Barker látható.

A Baghead március 14-én érkezik meg a hazai mozikba.