Nem lesz bírósági ügy Ezra Miller fojtogatós botrányából

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája sztárja, Ezra Miller nagyon csúfos ügybe keveredett a napokban. Az internetre felkerült egy video, amin az látható, amint a Flash-t alakító színész fojtogatni kezd egy nőt, majd a földre löki. Bár sok részlet még homályos az üggyel kapcsolatban, az biztos, hogy Ezra Miller ezzel alaposan alávágott a saját karrierjének. Ugyanakkor úgy tűnik, egyelőre nem tesznek jogi lépéseket ellene.

Az eset egy izlandi kocsma előtt történt, így jó eséllyel a felek már nem voltak teljesen józanok, de persze ez senkit sem ment fel semmi alól. Mivel Ezra Miller egyelőre nem reagált a video megjelenésére, nem próbálta sem menteni, sem megmagyarázni a szituációt, így csak annyit tudni, amit más jelenlévők elárultak róla. Ezek alapján a kocsma előtt egy csapat rajongó rohamozta meg a színészt és társaságát, és köztük volt a nő is, aki folyamatosan hergelte őt és beszólogatott neki, hogy bunyózzanak. Végül Millernél elszakadt a cérna, és rátámadt a nőre. Akár így volt, akár nem, nem jól reagálta le a helyzetet. Ám a reykjavíki rendőrség szóvivője, Gunnar Rúnar Sveinbjornsson elmondása szerint egyelőre nem folyik nyomozás az ügyben, ugyanis egyik fél sem tett semmiféle bejelentést ezzel kapcsolatban.

Ezra Miller eddig néhány mozifilmben öltötte magára a villámléptű szuperhős alakját, de rengeteg rajongó követeli, hogy cseréljék őt le a Flash - A Villám sorozat főszereplőjére, Grant Gustinra. Emellett az sem sokat segít a színész karrierjén, hogy állítólag miatta állt fel nemrégiben a régóta készülő Flash – A Villám korábbi rendezőpárosa, John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein is. A film rendezői székét jelenleg Andy Muschietti foglalja el.