Nem ússzuk meg a Netflixes szoftpornó folytatását, mondjuk a részleteket

A tavalyi lezárások alatt a Netflix egyik legnépszerűbb tartalmává lépett elő a 365 nap, amelyet a legtöbben A szürke ötven árnyalata “lengyel változataként” említenek. 

A hatalmas nézettség mellett Barbara Bialowas rendezése hatalmas port kavart mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében, a produkció sikere mégis borítékolható, így talán nem is volt kérdés, hogy elkészül a folytatás.

Amit jelenleg tudunk a projektről, hogy a munkálatok a napokban vették kezdetüket Varsóban, így a premier 2022-re várható. Michele Morrone és Anna Maria Sieklucka egész biztosan ott vannak a produkció fedélzetén, illetve Magdalena Lamparska is egész biztosan visszatér Olga szerepében.

Bár a folytatás szinopszisa egyelőre nem ismert, szinte biztosra vehető, hogy a történet ott folytatódik, ahol az első rész véget ért, persze most még kérdéses, miként is sikerül megoldani azt a cliffhangert, amit a sztori hagyott maga után.

54 365 nap  (2020)

dráma

Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói... több»