Netflix: 2024 legjobban várt sci-fi sorozata, és már márciusban nézheted

Érkezik a Netflix legújabb epikus drámája, 2024. március 21-én! Mondjuk a részleteket!

A többszörös Emmy-díjas alkotóktól, David Beniofftól és D.B. Weisstől (Trónok harca) érkezik a A 3-test probléma, amely a nemzetközileg ünnepelt, azonos című könyv és a Föld múltjának emlékezete című trilógia alapján készült. 

A történet 8 epizódban mutatja be azokat a mindent átformáló rejtélyeket és felfedezéseket, melyek az általunk ismert életnek - potenciálisan - véget vethetnek. A történet kontinenseket és idősíkokat szel át, az 1960-as évekbeli kínai kulturális forradalomtól a mai Oxfordon át, a New York-i Egyesült Nemzetek Szervezetétől a Panama-csatornáig...

A sztori dióhéjban

A történet az 1960-as évek Kínájában kezdődik, amikor egy fiatal nő sorsdöntő döntést hoz, amely térben és időben visszahat a jelenbe. Amikor a természet általunk ismert törvényei megmagyarázhatatlan módon felbomlanak, a briliáns tudósok egy szűk csoportjának össze kell fognia egy rendíthetetlen nyomozóval, hogy megállítsák az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyt. Kapunk tehát egy epikus történetet, amely rétegzett rejtélyeivel és emelt műfaji tétekkel újradefiniálja a sci-fi dráma zsánerét. 

A szereplők

Főszereplői sokszínű és nemzetközi szereplőgárdát alkotnak, többek között Benedict Wong, Jovan Adepo, John Bradley, Eiza González, Alex Sharp, Rosalind Chao, Saamer Usmani, Liam Cunningham, Sir Jonathan Pryce és Ben Schnetzer.

Ahogy látható, Weiss és Benioff több, a GoT-ból ismert nevet is magukkal hoztak készülő alkotásukba, Samtől, Ser Davoson át, egész a Főverébig. Reméljük, a nagyszerű színészek jelenléte garancia lesz arra, hogy a showrunnerek ezúttal nem ábrándítanak ki minket úgy, ahogyan a népszerű sorozat befejező évadaival tették.

A 3-test probléma podcast - igen, ilyen is van!

Miközben nézed a sorozatot, merülj el a 3-test probléma hivatalos kísérő podcastjában, amelynek házigazdája a szórakoztatóipar szuperrajongója, Jason Concepcion és a tudós, oktató és televíziós műsorvezető, Dr. Maggie Aderin-Pocock. Minden egyes epizódban bepillanthatsz a sorozat kulisszái mögé, és megismerheted a valódi tudományt, amely a sci-fi drámát ihlette. 

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»