Netflix: 3 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük egy sztárparádéval érkező akció-vígjátékkal (2. hét, 2024)

A Netflix ezen a héten sem hagyja pihenni a film- és sorozatrajongókat, három olyan újdonságot is hoz nekik ezekben a napokban, amelyekre érdemes lehet egy-egy estét szánni. Eme újdonságok között ott van a streaming szolgálató legújabb akció-vígjátéka, egy sport-doku második évadja és egy érdekes valóságshow is.

A Légi csibészek egy akció-vígjáték, amelyben egy mestertolvaj és a társa megpróbálnak több száz millió dollárt érő aranyat rabolni. Ez eddig rendben is van, csakhogy a rablásra több ezer méter magasban, egy Boeing 777 fedélzetén kerül sor. A film egész parádés szereposztással kecsegtet: Jean Reno, Kevin Hart, Sam Worthington és Vincent D'Onofrio is szerepel benne. Megnézhető január 12-től a Netflixen.

A sport-doku a v, amelynek most debütál a második évadja. Ebben az Australian Open és a US Open versenyeit és annak versenyzőit követi nyomon. Olyan sztársportolók szerepelnek benne, mint Aryna Sabalenka, Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Maria Sakkari és Nick Kyrgios, de mellettük még szerepel többek közt Carlos Alcaraz, Coco Gauff, Holger Rune és Ben Shelton is. Évadpremier január 10-én.

Végül, de nem utolsósorban érdemes lehet odafigyelni a Bizalom: A kapzsiság ára című valóságshow-ra is. A recept nagyon egyszerű, éppen ezért olyan izgalmas. Adott egy csapatnyi játékos, akiknek felajánlanak negyed millió dollárt. Ez az össznyeremény, amelyet egymás közt kell szétosztaniuk. Meg is egyezhetnek, hogy egyenlő arányban osztoznak, de mindenkinek lehetősége van névtelenül kiszavazni a társait is, hogy neki nagyobb nyeremény jusson. Premier január 10-én.

#3

valóságshow

Netflix

Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a... több»


Szereplők: Brooke Baldwin
Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a bevételüket?
#2

dokumentum | sportfilm

Netflix

A világ legjobb teniszezői visszatérnek a pályákra, és egy újabb kimerítő Grand Slam-szezonban ismét a dicsőséget keresik. több»

A világ legjobb teniszezői visszatérnek a pályákra, és egy újabb kimerítő Grand Slam-szezonban ismét a dicsőséget keresik.
#1

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton szállítanak.