2004-ben járunk. A béranyaság illegális Mexikóban, ez a tény azonban nem akadály egy olyan korrupt család számára, akik mindenáron gyermeket szeretnének.

Az Aída Guajardo (Cachito) által készített Béranyaság című sorozat egy szegény származású nő sorsát mutatja be, akit édesapja megmentése érdekében béranyaságra kényszerítenek. A 24 epizódból álló sorozatot Walter Doehner Pecanins és Jorge Ríos Villanueva rendezte, a főszerepben pedig az újonc Shaní Lozano látható. 

A sorozat második hete szerepel a Netflix top 10 legnézettebb sorozatainak listáján. Eddig összesen 5,3 millióan látták.

Felkeltette az érdeklődésed? Íme a részletek:

Julia és  befolyásos férje, Carlos, a Huizar Pharmaceuticals nevű cég örököse Yenit, a fiatal bennszülött lányt választják béranyának. A lány önszántából nem vállalná ezt a felelősséget, de kétségbeesetten próbál pénzt szerezni, hogy megmentse édesapját  Múbút egy igazságtalan börtönbüntetéstől. Az apa csupán Yenit, a lányát védte, amikor megpróbálták ellopni az autóját. Később kiderül, hogy a lopási kísérletet a Huizar család rendezte meg, hogy rávegyék a lányt, hordja ki Carlos gyermekét. A szülés után Yeni az utcán találja magát újszülött gyermekével. A baba nem bizonyult elég „tökéletesnek" a Huizar család matriarchája, Nora számára. Amikor Yeni rájön, mi történt, jogi lépésekkel fenyegetőzik, de belekeveredik a Huizarok hazugságának hálójába.

A mexikói sorozat 1. évada a Netflixen elérhető.

dráma

Amikor egy szerény származású nőt béranyaságra kényszerítenek, egy jómódú család hálójába keveredik, akik mindenáron megvédenék a hírnevüket. több»