Netflix: 5 friss premier, amiről Te sem akarsz lemaradni a héten (41. hét, 2023)

Ezen a héten sem hagynak minket cserben a nagy streaming szolgáltatók, köztük a Netflix sem, ha újdonságokról van szó. És mi sem hagyunk cserben benneteket, ha ezeknek az újdonságoknak a bemutatásáról van szó. Ezúttal egy izgalmas új filmet és négy új sorozatot hoztunk, amelyek a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában most debütálnak vagy a közelmúltban rajtoltak el.

#5

dokumentum

Netflix

Ebben a doku-sorozatban egy szedett-vedett elektronikus cigarettával foglalkozó startup több milliárd dolláros vállalattá válik, mígnem egy járvány miatt a terv füstbe megy. több»

Rendező: R. J. Cutler
Szereplők: Allen Gladstone
Ebben a doku-sorozatban egy szedett-vedett elektronikus cigarettával foglalkozó startup több milliárd dolláros vállalattá válik, mígnem egy járvány miatt a terv füstbe megy. Október 11-től nézhető.
#4

71 Jó éjt, világ!  (2023)

(1)

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Egy bezárkózott báty. Egy nagyravágyó öccs. Egy apa, akit a saját gyermekei nem tisztelnek. Egy anya, aki elhanyagolja a saját háztartását. Ez egy széthullott család, és egyik... több»

Egy bezárkózott báty. Egy nagyravágyó öccs. Egy apa, akit a saját gyermekei nem tisztelnek. Egy anya, aki elhanyagolja a saját háztartását. Ez egy széthullott család, és egyik tagja sem tudja, hogy mindannyian egy online játék karakterei. Október 12-től nézhető.
#3

75 Az Usher-ház bukása  (2023)

(13) (1)

dráma | horror

Netflix

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma Roderick Usher, egy korrupt gyógyszergyár vezérigazgatójáról szól, akinek szembe kell néznie kétes múltjával, amikor gyermekei egymást követve halnak meg rejtélyes és brutális módon. Október 12-től nézhető.
#2

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Kang Nam Soon emberfeletti erővel rendelkezik. Gyerekként eltűnt Mongóliában. Most felnőttként a dél-koreai Gangnamba, Szöulba jön, hogy megtalálja a szüleit. Végül találkozik... több»

Kang Nam Soon emberfeletti erővel született, gyerekként eltűnt Mongóliában. Most felnőttként a dél-koreai Gangnamba, Szöulba jön, hogy megtalálja a szüleit és végül találkozik az édesanyjával. Az anyja egy gazdag nő, aki megpróbálta megtalálni őt, és ő is megpróbált tisztességes életet élni, megszállottan jót cselekedni. A nagymama és az anya is emberfeletti erővel született, mint Kang Nam Soon. Valahogy Kang Nam Soon, az anyja és a nagymamája, belekeveredik egy drogügybe. Már nézhető a Netflixen.
#1

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

A thriller középpontjában egy fiatal pár áll, akiknek a kapcsolatát egyikük váratlan előléptetése sodorja veszélybe. A gond az, hogy mindketten ugyanannál a pénzügyi cégnél dolgoznak, ami komoly, helyenként egészen fülledt feszültséget szít köztük. Már nézhető a Netflixen.