Netflix: 6 új film, sorozat és évad, amit ezen a héten nézhetsz (április 15-21)

Változatos lesz az e heti program a Netflixen, hiszen új és régi sorozatok érkeznek, de nagyon várt új film is debütál a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. Mindenképpen ide tartozik a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő és a Grimm: Horrorvariációk is.

A Rebel Moon: 2. rész – A sebejtő folytatja Kora és a túlélő harcosok nagyszabású történetét, amint arra készülnek, hogy mindent feláldozzanak, miközben Veldt bátor népével együtt harcolnak, hogy megvédjék az egykor békés falut, amely új hazául szolgál azok számára, akik elveszítették sajátjukat a Szülőbolygó elleni harcban.

A Grimm: Horrorvariációk egy a Grimm testvérek klasszikus történetei által ihletett antológia, amely hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel.

Hatodik évadját kapja a The Circle - USA. A valóságshow-ban influenszereket zárnak egy villába, ahol senki sem hagyhatja el a saját körletét, egymással pedig csak egy belső hálózat segítségével kommunikálhatnak.

Szintén valóságshow lesz a Piszkos játék, amelyben tizenhárom játékost zárnak össze egy luxusvillába. Itt mindenféle játékban kell részt venniük, a végső győztes pedig 150 ezer euróval lesz gazdagabb.

Aki inkább a természetfilmekért rajong, annak az Élő bolygónk lehet majd érdekes. Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be világunk flóráját és faunáját.

Végül, de nem utolsósorban ötödik évadját kapja Az Upshaw család. Egy afro-amerikai család élete Indianában nem a legkönnyebb, miközben próbálnak működőképes életet teremteni maguknak mindenféle használati utasítás nélkül.

#6

76 Az Upshaw család  (2021)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy afro-amerikai család élete Indianában nem a legkönnyebb, miközben próbálnak működőképes életet teremteni maguknak mindenféle használati utasítás nélkül. több»

Bennie Upshaw (Mike Epps), egy indianapolisi fekete munkáscsalád feje, egy bájos, jó szándékú szerelő és egy életre szóló zűrzavar, aki csak próbál a lehető legjobban helytállni és gondoskodni családjáról - feleségéről, Regináról (Kim Fields), két kislányukról (Khali Spraggins, Journey Christine) és elsőszülött fiát (Jermelle Simon), a tinédzser fiút (Diamond Lyons), akit egy másik nőtől (Gabrielle Dennis) nemzett - és elviselni a szardonikus sógornőjét (Wanda Sykes), mindezt a siker tervei nélkül. De Upshawék elhatározzák, hogy együtt sikerülni fog, és együtt jutnak el a következő szintre. A következő részben Upshawék tovább lovagolják meg az élet hullámvölgyeit, beleértve az új munkahelyeket, a nagyobb álmokat, az egészséggel kapcsolatos küzdelmeket és néhány komolyabb életbeli meglepetést, de még mindig kitartanak a családdal járó szeretet mellett. Premier április 18-án.
#5

67 Élő bolygónk  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be... több»

A Nagy nemzeti parkjaink Emmy-díjas csapata egy olyan titkos kapcsolati hálót tár elénk, amely mindannyiunkat összeköt, és amely fenntartja bolygónk legvarázslatosabb jelenségét: magát az életet. Az Oscar-díjas Cate Blanchett narrációjával ez a doku-sorozat a világ minden táján bemutatja azokat a rendkívüli élőlényeket és ökoszisztémákat, kicsiket és nagyokat, amelyek együtt dolgoznak az élővilágunk helyreállításán és fenntartásán. Premier április 17-én.
#4

valóságshow

Netflix

13 játékos versenyez egy luxusvillában elfoglalt helyért és 150 000 euróért ebben a kiszámíthatatlan stratégiai és túlélési játékban. több»


Szereplők: Claude Dartois
13 játékos versenyez egy luxusvillában elfoglalt helyért és 150 000 euróért ebben a kiszámíthatatlan stratégiai és túlélési játékban. Premier április 17-én.
#3

Netflix

Ebben a reality show-ban minden játékos elszigetelten él saját kis apartmanjában, és csupán egy belső rendszer segítségével kommunikálhatnak egymással. több»

A valóságshow-ban influenszereket zárnak egy villába, ahol senki sem hagyhatja el a saját körletét, egymással pedig csak egy belső hálózat segítségével kommunikálhatnak. Premier április 17-én.
#2

animáció | dráma | fantasy

Netflix

A klasszikus Grimm testvérek történetei által ihletett antológia hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel. több»

Egyszer volt, hol nem volt, Jákob és Vilmos testvérek összegyűjtötték a meséket az ország minden tájáról, és könyvbe foglalták őket. De a történet ennél többről szól. Volt egy sokkal fiatalabb húguk is, az ártatlan és kíváncsi Charlotte, akit nagyon szerettek. Egy nap, amikor a testvérek szokás szerint mesét meséltek Charlotte-nak, látták, hogy a lány arca kissé melankolikusan fest. "Gondolod, hogy tényleg boldogan éltek, amíg meg nem haltak?" - kérdezte. Premier április 17-én.
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A REBEL MOON – 2. RÉSZ: A SEBEJTŐ folytatja Kora és a túlélő harcosok nagyszabású történetét, amint arra készülnek, hogy mindent feláldozzanak, miközben Veldt bátor népével együtt harcolnak, hogy megvédjék az egykor békés falut, amely új hazául szolgál azok számára, akik elveszítették sajátjukat a Szülőbolygó elleni harcban. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjukkal, és fel kell fedniük, miért harcolnak. Amikor a Birodalom teljes erejével lecsap a kibontakozó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek szövődnek, hősök tűnnek fel és legendák születnek. Zack Snyder, a 300, Az acélember és A halottak hadserege rendezőjének új alkotása a REBEL MOON, egy nagyszabású, kétrészes moziélmény, amelynek létrehozásán évtizedek óta dolgoznak az alkotók. Premier április 19-én.