Netflix: A rém gyengének tartott sorozat 88(!) országban vezeti a nézettségi toplistát A kép forrása: yousafbhutta/Pixabay

Bár a Netflix hétről hétre újdonságokkal lepi meg az előfizetőket, úgy tűnik, hogy az elmúlt hét napban sokkal inkább a korábbi megjelenésekre kattantak rá a nézők.

Legalábbis erről árulkodnak a streamingszolgáltató nézettségi mutató. Noha a múlt hét folyamán megjelent Depp kontra Heard vezeti rangsort, ezt követően már olyan címekkel találkozunk a felsorolásban, mint A gyilkos csodaszer, a 2015-ben debütált Nagypályások első évada vagy épp Családi körben Tyson Furyvel.

A Depp kontra Heard a maga 16,2 milliós nézettségével magasan elhúzott. Valószínűleg nem véletlenül, hiszen Johnny Depp és Amber Heard botrányoktól hangos jogi csatározása csupán a tavalyi évben zárult le. Az Emma Cooper rendezésében készült produkció további “kulissza titkokat” árul el a két sztár magánéletéből, illetve a közvéleményt lázban tartó pereskedésről, amelyet végül Depp jogi csapata nyert meg.

Cooper célja azonban egyértelműen az volt, hogy rávilágítson, mi történik akkor, ha egy jogi folyamat túl nagy nyilvánosságot kap, és hogy milyen hatással is vannak az ítélethozatalra a közösségi médiában megjelenő magánvélemények. A Depp kontra Heard készítői közel 200 órányi élő közvetítést használtak fel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a nézettség mellett igencsak kemény értékelést zsebelt be a három epizódból álló Depp kontra Heard. A Rotten Tomatoes portálon 38 százalékot kapott a kritikusoktól, míg a nézők 11 százalékra értékelték azt. A hazai nézők a Mafabon 30 százalékra értékelték a produkciót.

A Depp kontra Heard tehát már elérhető a Netflixen, a Mafabos adatlapon található Netflix logóra kattintva pedig el is indíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

A streamingszolgáltató teljes nézettségi listáját lentebb találjátok:

Depp kontra Heard — 16.2 milliós nézettség

A gyilkos csodaszer — 10.9 milliós nézettség

Nagypályások 1. évad — 3.9 milliós nézettség

Családi körben Tyson Furyvel 1. évad — 3.3 milliós nézettség

Az igazság ára 2. évad — 2.9 milliós nézettség

Gabi babaháza 8. évad — 2.6 milliós nézettség

Vaják 3. évad — 1.9 milliós nézettség

Az Upshaw család 4. rész  — 1.8 milliós nézettség

Mechakadétok 1. évad — 1.8 milliós nézettség

Fülig beléd zúgtam 2. évad — 1.8 milliós nézettség