A nagy pénzrablás sikere után valahol nem is volt kérdéses, hogy a Netflix tovább bővíti majd ezt a sorozatot, amelyre 2023 végéig kellett várniuk a nézőknek. December végén ugyanis megérkezett A nagy pénzrablás: Berlin, amely már most az egyik legnézettebb tartalomnak számít a platformon a hazai nézők körében.

Az Álex Pina és Esther Martínez Lobato által készített sorozat a címszereplő, Berlin életét tárja fel a halálos diagnózisa és a spanyol királyi pénzverde kirablása előtt, így egyúttal egy érdekes előzményt nyújtva a közkedvelt karakter történetéhez.

A cselekmény Párizsban bontakozik ki, ahol Berlin mesterien összeállít egy bandát, hogy végrehajtsa nagyratörő tervét: egyetlen ragyogó délután alatt 34 városból 63 királyi ékszert lopjon el. Mindemellett dráma és persze intrika hálózza be a nagy tervet, miközben a nézők Berlin múltjába is betekintést nyernek.

A sorozat főszerepeiben Begoña Vargas, Pedro Alonso, Julio Peña, Michelle Jenner, Tristán Ulloa és Joel Sánchez láthatók. A nagy pénzrablás: Berlin tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlen el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»