Ahogy az előre borítékolható volt, a Gal Gadot főszereplésével készült Rachel Stone - Mindent vagy semmit a Netflix jelenleg egyik legnézettebb tartalmának számít.

Ezt a képet viszont jelentősen árnyalja, hogy a Tom Harper rendezésében készült produkciót mindössze 31 százalékra értékelték a kritikusok, a nézők pedig 59 százalékot adtak neki a Rotten Tomatoes portálon. Sokan egyszerűen “túlzónak” találták a filmet, bár afelől kétségünk sem lehet, hogy a Rachel Stone hozza mindazt, amit egy kémfilmtől okkal várhatunk el, van itt azonban valami, ami egy remek alternatívát kínál.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

A platformon ugyanis szintén elérhető a koreai gyártású Boksoon kettős élete, amely legalább annyira képes kielégíteni az akcióra és feszültségre szomjazókat, némi túlzással pedig az megengedhető, hogy Sung-hyun Byun rendezése még Quentin Tarantino formanyelvét is megidézi.

A történet szerint egy bérgyilkos, aki nem mellékesen egyedülálló anyuka, amikor eljön az ideje, hogy megújítsa szerződését az ügynökséggel, úgy dönt, hogy inkább nyugdíjba vonul, és maga mögött hagyja ezt az életet, hogy a lányával való kapcsolatának rendezésére koncentrálhasson. Mielőtt azonban értesítené az ügynökséget a döntéséről, még egy utolsó megbízatáson részt vesz, felfedez egy titkot, és úgy dönt, hogy emiatt megszegi az ügynökség szabályait, így mondani se kell, hogy rövidesen ő válik sokak számára célponttá.

A film nem mellékesen 79 százalékot kapott a kritikusoktól, a nézőktől pedig 81 százalékos értékelést zsebelt be a Rottenen. A Boksoon kettős élete tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a Mafabos adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a filmet, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | thriller

Egy egyedülálló anya, aki híres bérgyilkosként dolgozik, nehezen találja meg az egyensúlyt a magánélete és a munkája között. több»