Bár az elmúlt időszakban meglehetősen csendes volt a Guillermo del Toro rendezésében készülő Frankenstein-film háza tája, most végre némi friss információ látott napvilágot a projekttel kapcsolatban.

Az Eufória sztárja, Jacob Elordi fogja ugyanis alakítani a szörnyet a történetben. A fiatal színész épp  Andrew Garfieldtől veszi át a szerepet a Netflix égisze alatt készülő projektben. Garfield azután volt kénytelen ejteni a szerepet, hogy nem tudta beilleszteni a naptárába a felkérést.

Del Toro filmjében Oscar Isaac alakítja majd Victor Frankensteint, illetve a projekthez csatlakozott még Mia Goth és Christoph Waltz is. Elrodi egyébként szintén mozgalmas időszakot él meg, hiszen az elmúlt időszakban olyan produkciókban vállalt szerepet, mint az Édes kelet, Saltburn és a Priscilla, amely idén februárban érkezik a hazai mozikba is.

A Frankensteinről egyelőre viszont nincsenek bővebb hivatalos információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

62 Priscilla  (2023)

dráma | életrajzi | zenés

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»