Zack Snyder Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke című filmje nagyon úgy tűnik, hogy kudarcot vallott...

A rendező kísérlete egy saját Star Wars film létrehozására a kritikusok szerint mindenképp megbukott. A „hiányos narratíva, vértelen akciók és sápadt karakterek” csak néhány a felsorolt ​​hibák közül...

Világszerte túlnyomórészt negatív lett a várva-várt film visszahangja, ami a legnagyobb véleménygyűjtő oldalakon is megmutatkozik. A RottenTomatoes-on mindössze 23 százalékot adtak a kritikusok (a nézők azonban 72 százalékkal jutalmazták a filmet). A Metacritic átlagos értékelése csekélyke 32 pont a 100-ból. Ez valóban kiemelkedő negatív rekord. Egyetlen másik, 2023-ban világszerte sugárzott Netflix-film sem rendelkezik ilyen alacsony átlagos értékeléssel a Metacriticen. 

Ezzel Snyder sci-fi kalandja jelenleg egy szintre áll A fájdalom ügynökeivel, de még a Szélhámos rokonok előtt is. 

Bár a negatív kritikák igen rossz előjelnek számítanak, főleg egy olyan fim esetében, amely egy komplett franchise első darabjaként készült, azért még nem könyvelhetjük el a teljes bukást.

A Netflix már bejelentette, hogy a filmhez egy hatalmas, soha nem látott méretű banner jelenik meg a streaming szolgáltatás honlapján. A világ összes Netflix-előfizetője először tudomást szerez róla... és sokan egy ilyen reklám után biztosan kíváncsian kattintanak majd.

Erős számokra lehet tehát számítani a rajtnál. A kérdés az, hogy ezek hogyan alakulnak a későbbiekben. A közönség pozitívabb lesz, mint a kritikusok? Kíváncsian várjuk a folytatást!

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»