Netflix: Az idei év legnagyobb sci-fije lesz, itt a magyar szinkronos előzetes

Zack Snyder Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke című filmje december 22-én debütál a Netflixen, melyben Sofia Boutella alakítja Korát, aki egy csapat élén forradalmat indít. Megérkezett a magyar szinkronos előzetes.

A cselekmény középpontjában Kora áll, aki egy távoli holdon zuhan le, és egy békés földműves közösség körében kezd új életet. Azonban ő lesz az egyetlen reményük a zsarnoki Balisarius régens és küldötte, Noble admirális ellen, amikor rájönnek, hogy a farmerek tudtukon kívül segítettek egy Bloodaxes nevű lázadócsoportnak. Kora Gunnarral, egy gazdával együtt különböző világokba utazik, hogy összegyűjtse a Bloodaxokat és a megváltást kereső harcosok egy csoportját. Ebbe a csapatba tartozik Kai, Titus tábornok, Nemesis, Tarak és Milius. Eközben egy ős védelmező, Jimmy, akinek Anthony Hopkins a kölcsönzi a hangját, új céllal ébred újra. A csoportnak meg kell tanulnia bízni egymásban, és össze kell fognia, ha meg akarják nyerni a háborút.

A szereposztásban többek között Charlie Hunnam, Jena Malone, Djimon Hounsou, Cary Elwes és Corey Stoll is szerepel.

A folytatás, a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő 2024. április 19-én debütál.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»