Itt az ideje beiratkozni a Jók és Rosszak Iskolájába, Paul Feig rendezése mától a Netflixen.

Soman Chainani azonos című bestsellerének adaptációja nagyon ígéretes(nek tűnt), a film igencsak parádés szereposztást kapott, hiszen a főszerepekben többek között nem más, mint  Charlize Theron, Ben Kingsley, Laurence Fishburne, Michelle Yeoh és Kerry Washington látható.

MIRŐL SZÓL?

Minden tündérmese a Jók és Rosszak Iskolájában veszi kezdetét. Ide érkezik Sophie és Agatha, akik mindig a legjobb barátok voltak, ám ezúttal az ellentétes oldalon találják magukat. Az iskolában hősöket és gonosztevőket képeznek ki, így kérdéses, hogy a két lány barátsága kibírja-e majd azt, hogy így elszakították őket egymástól.

VARÁZSLAT ÉS ENERGIA

“Egy varázslatos iskolát akartam, ami olyan, mint egy Madonna-koncert. Ezt a magas női energiát akartam, ami az iskolát hajtja” - nyilatkozta a filmmel kapcsolatban Chainani. Kétségtelen, hogy a film cselekményét bűvös energia hatja át, hiszen a Theron által alakított Lady Lesso és Yeoh és Washington jóságos professzorai közötti ellentétek tapinthatók.

ÉRDEMES MEGNÉZNI?

Nos, az első visszajelzések nem túl biztatóak sem a nézők, sem a kritikusok részéről, de akkor jársz a legjobban, ha magad is teszel vele egy próbát. Mindenesetre arra ne számíts, hogy ez lesz az új Harry Potter.

MIKORTÓL NÉZHETED?

A Jó és Rosszak Iskolája mától elérhető Netflix műsorkínálatába, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatjátok a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | dráma | fantasy

A hősök és gonoszok iskolájában kezdődik minden tündérmese. Sophie és Agatha mindig is a legjobb barátok voltak, ezúttal viszont egy tündérmese két ellentétes oldalán... több»