Ryan Murphy Sarah Paulson főszereplésével készült sorozatát egy évad után törölte a Netflix, annak ellenére, hogy eredetileg két évadra rendelték meg. Nincs folytatás a Ratched számára.

A sorozat a 20. század közepén, Észak-Kaliforniában játszódott, és Miloš Forman Száll a kakukk fészkére című filmjéből ismert Ratched nővér háttértörténetét dolgozta fel, bemutatva az ő felemelkedését egy pszichiátriai kórház főnővérévé. A sorozat, mely meglehetősen impozáns szereplőgárdát vonultatott fel (Paulson mellett Sharon Stone, Cynthia Nixon, Judy Davis és Vincent D'Onofrio), és négy Emmy-jelölést kapott. A hírt egyébként maga Paulson erősítette meg az alábbi videóban.

Mindenesetre, ha lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapról el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

69 Ratched  (2020)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Az ikonikus Ratched nővért senkinek sem kell bemutatni, a Netflix új sorozatában pedig végre megismerhetjük a karakter múltját az Amerikai Horror Story alkotóinak... több»