A múlt hét folyamán debütált a Netflixen A gyilkos könyvklub, amely a hazai előfizetők körében máris a platform egyik legnézettebb tartalma lett.

Carlos Alonso-Ojea rendezése a streamingszolgáltató egyik leghátborzongatóbb megjelenése az elmúlt időszakból. A történet szerint egy fiatalokból álló nyolctagú társaság egy sötét titkot őriz. Egy ártatlannak indult tréfa során ugyanis meggyilkoltak valakit, a sors azonban egy gyilkos bohóc képében veszi őket üldözőbe, aki elhatározza, hogy egyesével végez mindannyiukkal.

Nagyon úgy tűnik viszont, hogy üldözőjük valójában köztük bújkál, így egyetlen választásuk a túlélés érdekében az, ha kiderítik a bohóc valódi kilétét. A gyilkos könyvklub jelenleg a második legnézettebb produkció a Netflixen a magyarországi felhasználók körében.

A film főszerepeiben Daniel Grao, Álvaro Mel, Veki G. Velilla, Iván Pellicer, Priscilla Delgado, Iván López és Carlos Alcaide láthatók. A gyilkos könyvklub lejátszása közvetlenül a mafabos adatlapon található Netflix gombra kattintva elindítható, amennyiben van előfzetésetek a szolgáltatónál.

horror | thriller

Nyolc horrorrajongó barát küzd az életéért, amikor egy gyilkos bohóc, aki úgy tűnik, ismeri a közös, borzalmas titkukat, elkezdi egyenként kiiktatni őket. több»