A magyarországi Netflix előfizetők legújabb elsőszámú kedvence egy újabb északi történet. Lássuk, mit tudunk róla!

A Látszólag normális M.T. Edvardsson azonos című regénye alapján készült, a történet pedig a svédországi Lundban és környékén játszódik. Az író, aki regénye adaptációjának executive producere is, így nyilatkozott: "Fontos volt számomra, hogy Lundban forgassuk, ahol a könyv is játszódik".

A bestseller regény alapján készült krimit Per Hanefjord rendezte, aki így nyilatkozott: "Az első találkozástól kezdve értékeltem, hogy ennek a történetnek tényleg van szíve" - mondta Hanefjord a Netflixnek - "Összetett kérdéseket vet fel, mély karaktereket kínál, és mindeközben magával ragadó feszültséggel van tele."

A sorozat főszereplői Lo Kauppi, Björn Bengtsson és az újonc Alexandra Karlsson Tyrefors.

A sztori

Sandellék csendes életet élnek egy jómódú külvárosban. Ulrika elfoglalt ügyvéd, Adam pap, lányuk, Stella pedig egy pékségben dolgozik. Úgy tűnik, minden a régi - egészen addig, amíg Stellát meg nem vádolják a férfi meggyilkolásával, akivel találkozgatott. Mikor Stella előzetes letartóztatásba kerül, a szülei próbálnak mindent egyben tartani, miközben a tárgyalás zajlik. Mindenáron segíteni akarnak Stellának, de vajon mennyit tudnak valójában a lányukról - vagy egymásról?

dráma | krimi | thriller

A látszólag tökéletes Sandell család világa összeomlik, amikor egy sokkoló gyilkosság bebizonyítja, hogy hajlandóak kétségbeesett lépésekre is, hogy megvédjék egymást. több»