Netflix: Érkezik 4 sikersorozat folytatása, amikről nem érdemes lemaradnod júliusban

Lássuk, mely sorozatok folytatásai érkeznek a Netflixre 2023 júliusában! 

Néhány nagy kedvencünk szerencsére elég hamar visszatér, így nyár közepére is bőven akad néznivaló. Ti melyik sorozattal fogjátok kezdeni?

#4

75 Édes magnóliák  (2020)

(5) (1)

dráma

Netflix

A sorozat középpontjában három dél-karolinai nő áll, akik már a középiskola óta legjobb barátnők. Legyen szó bármilyen nehézségről a szerelmet, a családot vagy a... több»

Július 20.: Édes magnóliák - 3. évaddal tér vissza. A sorozat 2020. május 19.-én landolt a Netflixen JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley főszereplésével. Hamar a platform egyik legnépszerűbb romkomja lett, így szerencsére újabb és újabb évadokat kaphatunk belőle - egyelőre. Az életre szóló barátnők, Maddie (JoAnna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) és Dana Sue (Brooke Elliott) egymást támogatva próbálják összeegyeztetni a házasságot, a családot és a karriert egy amerikai déli kisvárosban. Az új évadban pedig a Magnóliák a Sullivannál történt veszekedés után újabb nehézségekkel néznek szembe, mivel a szívfájdalom és a családi dráma végső próbára teszi a kapcsolatukat. Lássuk, hogyan küzdenek meg a nehézséggel!
#3

vígjáték

Netflix

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy... több»

Július 13.: Egy nagydarab lány túlélési útmutatója azt meséli el, hogy egy szenvedélyes, de problémás divattervezőnő úgy dönt, végre a saját kezébe veszi az ügyeit és legyőzi az útjában álló különböző akadályokat. Ebben számíthat családja és barátai támogatására. / Michelle Buteau amerikai stand-upos hiteles, jó érzésű drámája, amelyet memoárjából adaptált. A sorozat Mavis Beaumontot követi, akit maga Michelle Buteau alakít, egy magas afroamerikai nőt, aki egy keserves szakítás után igyekszik újra talpra állni.
#2

81 Az igazság ára  (2022)

(10) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját. több»

Július 6.-án visszatér Az igazság ára a 2. évad 1. részletével. A sorozat 2022. május 13-án debütált, Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton főszereplésével. A Netflix meglepetéssikere, a Matthew McConaughey főszereplésével készült Lincoln Lawyer című film folytatása, amely Michael Connelly irodalmi sorozatán alapul, és a sorozat a különc újabb kalandjait meséli el. A 2. évadban is Manuel Garcia-Rulfo által alakított, Michael Haller nevű, de "a Lincoln ügyvédje" becenévre hallgató ügyvéd egy nagy horderejű ügynek köszönhetően az elvonó után visszatért a rivaldafénybe. Ezúttal Michaelnek viszonya van egy nővel, aki az ügyfelévé válik, amikor gyilkossággal vádolják...
#1

88 Vaják  (2019)

(20) (28)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Riviai Geralt, a magányos szörnyölő nehezen találja a helyét egy olyan világvan, ahol az emberek gyakran átkozottabbak, mint a bestiák. több»

Július 27.: Vaják, 3. évad 2. részlet / Ez lesz Henry Cavill utolsó jelenése Geraltként. A brit színész utoljára alakítja a morcos, ám jólelkű mutánst, mielőtt a 4. évadban Liam Hemsworth váltja őt. A sorozat 2019. december 20.-a óta fut és bár a rajongóktól és keményvonalas fanoktól rendszeres kritikákat kapott, berendelték belőle a következő évadot. Meglátjuk, milyen eredménnyel. / A 3. évad második részletében Geralt továbbra is küzd, hogy megtalálja a helyét egy olyan világban, ahol az emberek gyakran gonoszabbak, mint a vadállatok. Miközben a kontinensen háború dúl, Geralt Yennefer (Anya Chalotra) segítségével tovább küzd Ciri (Freya Allan) biztonságáért.