Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, A korona csak a 2.

A Netflix ezen a héten is közzétette a legnézettebb tartalmak listáját, amely alapján egészen meglepő eredmény született.

Merthogy a platform egyik legnépszerűbb sorozata, A korona a második helyre szorult vissza. A széria idén decemberben a hatodik, azaz az utolsó évadához érkezett, az első helyről azonban enyhén szólva is lecsúszott az 5,8 millió megtekintéssel.

Harmadik helyen végzett a Totál KO akciódús vígjátéksorozat, amely 5,2 millió nézettséget kapott. Ugyanakkor nem is szeretnénk tovább húzni az időt, nézzük a befutót, amely nem más, mint az Én és a Walter fiúk, amely 12,8 millió megtekintéssel maga mögött hagyta a mezőnyt.

Az Ali Novak azonos című regénye alapján készült sorozat a 15 éves Jackie felnőtté válásának történetét meséli el, aki egy tragikus balesetben elveszíti a családját, így Manhattanből a Colorado állambeli Silver Fallsba költözik, ahol megpróbál új életet kezdeni.

Jackie eltökélten próbál koncentrálni az álmára, hogy felvételt nyer a Princetonra, miközben Walter testvérek iránti gyengéd érzelmeivel is meg kell küzdenie. Alex és Cole nagyon különböznek egymástól, Jackie azonban egyszerűen nem tud választani kettőjük közül.

A Netflix teljes nézettségi listáját lentebb találjátok. Kellemes böngészést kívánunk hozzá!

dráma | romantikus

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

#10

dráma

Egy tinédzser, aki a túlvilágon rekedt, úgy dönt, hogy kideríti mi történt vele egy csoport másik diák segítségével, akik szintén a gimnáziumukban található limbóban... több»

1,4 millió megtekintés
#9

vígjáték

1989-ben a 9 éves Sheldon elkezdi tanulmányait a középiskolában. Miközben próbál beilleszkedni környezetébe, családja és barátai próbálnak a tőlük telhető legjobb módon... több»

1,6 millió megtekintés
#8

39 Cocomelon  (2020)

(2)

animáció | családi | vígjáték

Netflix | HBO Max

JJ, YoYo és TomTom együtt fedezik fel a világot, ebben a kalandban pedig te is velük tarthatsz. több»


Szereplők: Kristen Princiotta
2 millió megtekintés
#7

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Paolo Macchiarini munkája, aki 2011-ben a regeneratív orvoslás forradalmasítására vállalkozott azzal, hogy műanyag szélcsöveket ültetett be a gyógyulásra szoruló betegekbe.... több»

Rendező: Ben Steele
Szereplők: Paolo Macchiarini
2,3 millió megtekintés
#6

valóságshow

Netflix

A Netflix reality-sorozatának ötödik évada. A Gotham Garage elszánt csapata ősrégi járgányokat vásárol meg és újít fel, hogy később jó pénzért túladjanak rajtuk. több»

2,4 millió megtekintés
#5

valóságshow

Netflix

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen
3 millió megtekintés
#4

dokumentum | háborús | történelmi

Netflix

Ez a dokumentumfilm a konfliktus minden oldaláról származó, élénken feljavított archív felvételek és hangok segítségével úgy kelti életre a második világháborút, mint még... több»

Rendező: Rob Coldstream
4,4 millió megtekintés
#3

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

5,2 millió megtekintés
#2

89 A korona  (2016)

(14) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A korona című sorozat történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet királyné áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ... több»

5,8 millió megtekintés
#1

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

12,8 millió megtekintés