Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az első mindenkire köröket vert (46. hét, 2023)

Anthony Doerr Pulitzer-díjas regénye alapján készült A láthatatlan fény gyakorlatialg tarolt a Netflix előfietői körében.

Shawn Levy rendezésben készült produkció Marie-Laurie, egy vak tindézser és egy német katona történetét mesél el a második világháború idején. Útjaik a megszállt Franciaroszágban keresztezik egymást, ahol mindkettőjük számára a túlélés tölti ki a mindennapokat. A sorozat 10,9 millió nézettséget ért el, noha a kritikusok mélyen elmarasztalták azt. A Rotten Tomatoes portálon mindössze 29 százalékra értékelte a szakma, a nézőktől viszont 70 százalékot kapott.

A második helyen végzett a Hollywoodi ingatlanosok - 7. évada, amely 4,7 milliós nézettséggel büszkélkedhet. A valóságshow legújabb "felovnása" az Oppenheim Group ügynkeinek rázós és izgalmas munkáját követi, amely során egyre komolyan üzletet ütnek nyélbe. A sikerhez vezető út persze mindig rögös.

A dobogó harmadik fokán végzett Twin Flames: Menekülés a szerelem szektájából című dokusorozat, amely egy sötét eddig nem ismert részleteit tárja fel. A produkció 4,1 milliós nézettséget ért el. A teljes listát lentebb közüljük. Kellemes böngészést kívánunk!

#10

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
1,7 millió nézettség
#9

83 Testek  (2023)

(12) (1)

dráma | krimi | történelmi

Netflix

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. több»

2,6 millió nézettség
#8

dokumentum

Netflix

Steven Spielberg és csapata az élet négymilliárd éves földi útjának hihetetlen történetét mutatja be ebben a sorozatban. több»


Szereplők: Morgan Freeman
2,7 millió nézettség
#7

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Különböző felektől olyan új felismerések látnak napvilágot, amelyek kérdéseket vetnek fel Jens Söring elítélésével kapcsolatban, akit akkori barátnője szüleinek 1985-ös... több»

2,8 millió nézettség
#6

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Edo-korabeli Japánban egy kardforgató mester álruhában él, és bosszúra készül. több»

2,9 millió nézettség
#5

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor egy sötét erő az Egyszarvú-sziget elpusztításával fenyeget, egy bátor tinédzsernek és öt iskolatársának fel kell lázadnia, hogy megvédjék szeretett mágikus... több»

3,3 millió nézettség
#4

71 Robbie Williams  (2023)

(2)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

Rekordokat döntögető szólókarrierjének 25 éve után Robbie visszatekint fiatalabb önmagára, és elgondolkodik a reflektorfényben töltött életéről. több»

Rendező: Joe Pearlman
Szereplők: Robbie Williams
3,9 millió nézettség
#3

dokumentum

Netflix

A film Jeff és Shaleia Divine, a Twin Flames Universe vezetőinek történetét tárja fel, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a... több»

Rendező: Cecilia Peck
4,1 millió nézettség
#2

valóságshow

Netflix

A sorozat 7. évadában az Oppenheim Group ügynökei robbanásveszélyes irodai politikát folytatnak, fejlődő barátságokat ápolnak, a trükkös lakáspiacot próbálják megoldani és... több»

4,7 millió nézettség
#1

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

10,1 millió nézettség