Ezt a 8 új sorozatot és évadot nem érdemes kihagynod a jövő héten (március 18. - március 24., 2024)

Volt a Netflixen tavaly egy érdekes koreai valóságshow. Azt keresték benne, hogy kié a legtökéletesebb test, amihez rengeteg fizikális kihíváson és összecsapáson kellett részt venniük a versenyzőknek, míg a végén csak egy maradt. Ez volta A 100 legrátermettebb, amelynek második szezonja jövő héten debütál a legnagyobb streaming platformon. Mellette hét további ígéretes sorozat várható, mint az X-Men '97 vagy A 3-test probléma. Izgalmas lesz a jövő hét a sorozatrajongók számára, mutatjuk, miről nem szabad lemaradnotok, ha van Netflix, Disney+ vagy SkyShowtime előfizetésetek!

#8

akció | dráma | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A negyedik évadban a legénység egy hatalmas anomáliával találkozik, aminek mérete eléri az öt fényévet - valamint azzal fenyeget, hogy elpusztítja az életet a galaxisban. több»

A népszerű sorozat eddig négy évadot ért meg, az ötödik idén áprilisban debütál. Addig még van idő bedarálni a negyedik évadot. Ebben a legénység egy hatalmas anomáliával találkozik, aminek mérete eléri az öt fényévet - valamint azzal fenyeget, hogy elpusztítja az életet a galaxisban. Évadpremier március 22-én a SkyShowtime-on.
#7

valóságshow

Netflix

Mauricio ingatlanügynöksége visszatér a második évadban, még több drámával, humorral és magasabb tétekkel. több»

Családi drámák, luxuslisták és a Los Angeles-i piacon zajló éles verseny határozza meg a Buying Beverly Hills új évadának színpadát.Ez az ingatlanos okku-soap Mauricio Umansky The Agency nevű ügynökségének legjobb ügynökeit követi, köztük lányait, Farrah-t, Alexiát és Sophiát, akik a luxus ingatlanok, kapcsolatok és barátságok nagy tétekkel teli világában navigálnak. Évadpremier március 22-én a Netflixen.
#6

49 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Egy fiatal nő sorsdöntő döntése az 1960-as évek Kínájában téren és időn át visszhangzik napjainkig. Amikor a természet törvényei megmagyarázhatatlan módon a szemük előtt bomlanak fel, egy briliáns tudósokból álló, összetartó csoport összefog egy szokatlan nyomozóval, hogy szembeszálljanak az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével. Premier március 21-én a Netflixen.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm-sorozat a New York nyomozói és ügyészei által megoldott ügyek feltárásáról. több»


Szereplők: Dick Wolf
A Law & Order alkotója, Dick Wolf, a Wolf Entertainment és az Alfred Street Industries új doku-sorozata, a Gyilkossági ügyek, amely a hírhedt gyilkossági ügyek történetét mutatja be azok által, akik a legjobban ismerik azokat: a nyomozók és ügyészek, akik felgöngyölítették őket. Premier március 20-án a Netflixen.
#4

dráma | vígjáték

Disney+

Ahogy Beth és John kapcsolata egyre komolyabbá válik, Beth elkezdi megvizsgálni a házasság és a családalapítás lehetőségeit, miközben ő és John válaszokat keresnek a... több»

Ahogy Beth és John kapcsolata egyre komolyabbá válik, Beth elkezdi megvizsgálni a házasság és a családalapítás lehetőségeit, miközben ő és John válaszokat keresnek a kommunikációs problémáikra. Vajon Beth traumatikus története a férfiakkal és azokkal az emberekkel, akikben fiatalkorában megbízott, arra van ítélve, hogy megismétlődjön? És mi váltja ki a félelmeit? Beth mindent megtesz, hogy életben tartsa kapcsolatait, miközben küzd, hogy támogassa barátait és családtagjait, akik mindannyian a saját problémáikkal szembesülnek, miközben belépnek a negyedik évtizedbe. Évadpremier március 20-án a Disney+-on.
#3

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Disney+

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»

1992 és 97 között futott minden idők talán legsikeresebb X-Men rajzfilmsorozata. Ehhez érkezik meg most a folytatás, amely a régi stílusban is hangulatban meséli tovább a mutáns szuperhősök különleges kalandjait. Az X-Men csapata újabb veszélyekkel néz szembe, miután elveszítették mentorukat és vezetőjüket, X-Professzort. Premier március 20-án a Disney+-on.
#2

valóságshow

Netflix

Miután diadalmaskodtak a „No me importa” című dalukkal, a királynőink visszatértek. De a csapat nem teljes, csak Lorena és Lucía döntött úgy, hogy visszatér, hogy... több»

Miután diadalmaskodtak a „No me importa” című dalukkal, a királynőink visszatértek. De a csapat nem teljes, csak Lorena és Lucía döntött úgy, hogy visszatér, hogy szembenézzenek egy új kihívással. Ehhez új királynőket kell meggyőzniük, hogy csatlakozzanak a csoporthoz. Vajon sikerül-e ennek az új dívákból álló csoportnak megúsznia a drámát, vagy ismét repülnek a parókák? Évadpremier március 19-én.
#1

valóságshow

Netflix

A sikeres első évadot követően újabb versenyzők állnak a kihívások elé. A száz remek fizikummal rendelkező résztvevő versenybe száll a fődíjért és a dicsőségért. több»

Százan vágnak neki a kihívásnak, hogy bebizonyítsák, ők a legkeményebbek. Egyre nehezebb feladatokat kell teljesíteni gyakran közvetlenül egymás ellen, a vesztes pedig kiesik és távozik a show-ból. A végén csak egy maradhat, aki tényleg a legrátermettebb. A valóságshow második évadja március 19-én debütál.