A Netflix még 2021 januárjában jelentette be, hogy elkészül a Heart of Stone, amely egy vérbeli kémsztorinak készül, és bár a produkció háza tája meglehetősen hosszú ideig csendes volt, most végre megérkezett az előzetes is.

Egy biztos, a streamingszolgáltató nem kevés pénzt fektetett a projektbe, és bár a most megjelent trailer egyelőre nem sokat árul el a cselekményből, mindenesetre még így is jól megalapozza a hangulatot.

EGY ÚJ KÉMDRÁMA

A Skydance égisze alatt készülő Heart of Stone az előzetes hírek szerint a James Bond és Mission: Impossible filmek fúziójának számít. A történet középpontjában viszont ezúttal egy női ügynök áll majd, akcióban pedig garantáltan nem lesz hiány.

A SZEREPOSZTÁSRÓL

A film főszerepében Gal Gadot lesz látható, a Halálos iramban és a Wonder Woman filmek sztárját pedig valógyszínűleg senkinek sem kell bemutatni. Gadot számos alkalommal bizonyította már, hogy bármilyen akcióhős szerepében megállja a helyét. Filmes partnere Jamie Dornan lesz, aki ezt megelőzően a Belfast és az HBO Max Átutazó című sorozatában szerepelt. További szerepekben pedig érkezik Matthias Schweighöfer, Sophie Okonedo és Alia Bhatt.

MIKORTÓL NÉZHETED?

A Tom Harper rendezésében készülő Heart of Stone-ra egy ideig még várniuk kell a nézőknek, hiszen a film 2023-ban debütál majd a Netflixen.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»