Netflix: Heteken belül jön A nagy pénzrablás spin-offja, a Berlin, itt az új, magyar feliratos előzetes

Új magyar feliratos előzetest kapott a Netflix hamarosan megjelenő A nagy pénzrablás spin-offja, a Berlin. Ebből többek közt az is kiderül, hogy az eredeti sorozat két főszereplője is visszatér. 

A nagy pénzrablás eseményei előtt játszódó spin-off Berlinre (Pedro Alonso) összpontosít, aki egy új csapatot állít össze egy párizsi rabláshoz. A trailerben újra feltűnik az Itziar Ituño által alakított Raquel Murillo és a Najwa Nimri által játszott Alicia Sierra.

A 2017 és 2021 között futó A nagy pénzrablás két aprólékosan megtervezett rablást követett nyomon, amelyet egy csapat tolvaj hajtott végre a professzor vezetésével. Raquel Murillo, aki kezdetben rendőrfelügyelőként próbálta megakadályozni a rablát, végül beleszeretett a Professzorba, és csatlakozott a rablókhoz. Az eredeti sorozatban Berlin kiemelt szerepet kapott, különösen a bank kirablásának megtervezésében. 

A széria hatalmas népszerűségre tett szert, és a Netflix egyik legnézettebb sorozatává vált, a spinoffra pedig már csak december 29-ig kell várnunk.

Mutatjuk a friss magyar feliratos előzetest idelent.

akció | dráma | krimi

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»